Kamuoyu Bir Açıklama Bekliyor!

Kamuoyu Bir Açıklama Bekliyor!

STSO Başkanı EKEN´in kendi kolejinde verdiği bir hediye dikkatlerden kaçmadı. STSO amblemli hediyeyi hangi maksatla verdiği anlaşılamadı.

SPHM ÖZEL HABER

STSO Başkanı EKEN´in kendi kolejinde çalışan bir görevliye verdiği veda yemeğinde STSO amblemli bir hediye vermesi anlaşılamadı.

Üyelerin BAĞ-KUR primlerini dahi zor ödediği günümüzde, onların verdiği aidatlar ile STSO için yapılan hediye paketlerinden birini mi verdi soruları akıllara gelirken, STSO Başkanı Mustafa EKEN´in en kısa zamanda konu ile ilgili bir açıklama yaparak kamuoyu belleğindeki soruları gidermesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Kamuoyu Açıklama Bekliyor
sabri gül
24.09.2019 12:20:15
Mustafa Eken ´in eleştirilecek o kadar konusu var ki bu habere sıra gelmez. Aile arasın da ki piknik yaptığı arkadaşlarını yönetim kurulu üyesi yaptı. Sivas´ a zerre katlısı olmamış, nalbur zihniyetinden tüccarlık zihniyetine geçememiş ne kadar insan varsa hepsi yönetim kurulu üyesi olmuş. Osman Yıldırım´ ı daha çok ararız.

Yorum
24.09.2019 20:55:59
hala osman yıldırım türküsü söyleyenler onların dönemine iyice baksın neler yapılmış.şehirden kaçan yatırımcıları anlatsın birileri. mecliste dahi Ekene destek veren osmancılar nedense dışarıda atıp tutuyor sahi sivas postası sen sözde sivas sevdalısısın ya sende mi osmancısın....