Tarih: 24.07.2024 18:26

KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR!

Facebook Twitter Linked-in

STHM ÖZEL HABER

Haber;ETEM GÖLBAŞI

SİVAS yanlış yatırımların bedelini ödüyor. Hiç gereği yokken TAŞLI DERE Kovalı mevkiine dönemin sorumlusu Salih AYHAN tarafından avuç dolu para harcanarak yapılan ölü yatırım OT BORSASI çürümeye terk edilmişken, son demde BELEDİYEYE, belediyenin de DAMIZLIK HAYVAN YETİŞTİRiCİLER BİRLİĞiNE devredildiği biliniyor..

Yine eski Vali AYHAN tarafından büyük bir yatırım gibi kamuoyuna lanse edilen, lakin aslında öyle olmayan YEM PAKETLEME ünitesi olarak da bilinen SİVTAŞ'ın da elden çıkarıldığı belirtiliyor. 

YÜCEYURT MAHALLESİNDEKİ Öğretmenevi de öyle kaderine terk edilmişken, HAMİDİYE KÜLTÜR MERKEZİ için ne kadar para harcandığı hala tam olarak kamuoyu tarafından bilinmezken, yavaş yavaş HAMİDİYE'nin de yalnızlığa terk edildiği gözlemleniyor.

Konunun uzmanları ise özellikle YILDIZ DAĞI için çok para harcandığını lakin YILDIZ DAĞI'nın da yine plansız programsız yapıldığını ve şuanda zarar ettiğini iddia ediyorlar.

SİVAS'ta pek çok insan AYHAN'ın çok başarısız bir idareci olduğunu ve günü kurtarmak için şehrin parasını rantabıl olmayan alanlara harcadığını vurguluyorlar.

 Sivas'tan sonra ŞANLIURFA'ya atanan ve orada en kısa süre valilik yapan AYHAN'ın, bahse konu yerler hakkında kamuoyuna bir açıklama borcu olduğu dillendiriliyor..

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —