KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR!

KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR!

Olağanüstü durumlarda hastalara acil müdahale için SİVAS'a kazandırılan hava ambulansının çalışıp çalışmadığı merak ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER
Haber:Etem Gölbaşı

SAĞLIK BAKANLIĞI tarafından SİVAS için verilen HAVA AMBULANSININ  kullanılmadığına yönelik iddialar gelmeye devam ediyor. Acil hastalar için hayati önem taşıyan bu önemli hizmetin aksama ihtimali eleştiriliyor. Uçuş ihalesinin yapılıp yapılmadığına yönelik bilgiler gelirken, Üniversite yerleşkesi içerisinde buluna hava ambülansının işlerliği merak ediliyor.

İl Sağlık Müdürlüğünün hava ambulansının çalışıp çalışmadığına yönelik bir açıklama yapması bekleniyor.Böyle hayatiyet taşıyan bir sağlık gereksiniminin hiç bir ihmale yer vermeden hizmet etmesinin sağlanması şehir kamuoyu tarafından arzulanıyor.



Anahtar Kelimeler: KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR!
Hademe
12.02.2022 00:12:30
Çalışmıyor zira bakanlık yeni ihalede sivası listeden çıkardı, sebebi ise helikopter varken sağlık müdürlüğünün yeterli hizmet vermemesi, yani yıllık 500 saat uçuş parası vermişsin ama 100 saat uçmuş, bakanlıkta demekki sivasda ihtiyaç yok diye yeni ihaleden çıkarmış sivası