KARA KARDEŞ SİVAS´a mı Gelecek?

KARA KARDEŞ SİVAS´a mı Gelecek?

Sivas kamuoyu Şaban KAYA´nın AMERİKA ziyaretini konuşuyor. ABD´ye birkaç kişilik heyet ile giden KAYA´nın, OBAMA ile görüşmeyi murat ettiği lakin bu emeline ulaşamadığı iddia ediliyor. BARAK Hüseyin OBAMA ile görüşme imkanı bulamayan KAYA´nın çok hüzünlen

 

Espride sınır tanımayan SİVAS, Özbelsan A.Ş.´nin kadrolu Vekili Şaban KAYA ve beraberindeki heyetin AMERİKA ziyaretini konuşuyor. Dilden dile dolaşan ve Temel fıkraları hükmündeki ziyaret günün konusu oldu.

ŞABAN KAYA´nın ABD BAŞKANI Hüseyin OBAMA ile görüşmeyi çok istediği, bir ünlü ile fotoğraf çektireme arzusunun ?ta ÇAKMAK KÖYÜ´nden? beri en büyük arzusu olduğunu belirten şehrin espri üstadları, KAYA´nın bu emeline ulaşamamasından dolayı çok hüzünlenip gözyaşlarına boğulduğunu iddia ediyorlar.

ŞABAN KAYA´nın SİVAS´a dönmesi sonrasında, konudan haberdar olan OBAMA´nın çok etkilenip, gözyaşlarının sel olup NİYAGARA ŞELALAESİ´ne döküldüğü ve en kısa zamanda SİVAS´a avdet ederek KAYA´nın çocukluk hayalini gerçekleştireceği konuşuluyor.

OBAMA´nın KAYA´dan bazı önemli bilgileri de alıp ABD´de uygulayacağı sanılıyor.

--Mesela nasıl koca ÖZBELSAN gibi devasa birliktelikte işinin ehli Yönetim Kurulu Başkanı Yerine Başkan Vekilliği ile yönetildiği bilgisini alacağı sanılıyor.

--Hatta Üniversiteye kızını torpil ile yerleştirme girişimi hakkında da OBAMA´ya KAYA´nın detaylı bilgi sunması bekleniyor.

--Olası OBAMA ziyareti espri ile şehirde dilden dile dolaşırken, KAYA´nın OBAMA´yı nasıl ağırlaması gerektiği de konuşuluyor.

--Tarihi ve turistlik yerleri gezdirme dışında KAYA´nın OBAMA´yı ?KIZILIRMAK kenarına götürmesi? bekleniyor.

--Hatta KAYA´nın, Hızlı Tren Güzergahı köprüleri yaptırılan lakin atıl kalan yere de götürüp oraları da gezdirebileceği sanılıyor.

--KAYA´nın OBAMA´ya, ESKİ ADLİYE BİNASININ yıkılması hakkında da birifing vermesi bekleniyor.

--Kaldırım taşı üretme ve döşeme hakkında da OBAMA´nın bilgilendirilmesi arzulanıyor.

--Yemek konusunda da espri patlatan şehir halkı, BELEDiYE SOSYAL TESİSLERİN´de ki ?Belediye Personeline has İndirimli tarifenin? kullanılmasının en doğru olacağı ve burada kadim yemeğimiz köfte yanı sıra BALKAN TATLISI ?Trileçe´nin? de tattırılmasın şehrimiz adına fayda sağlayacağı vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: KARA KARDEŞ SİVAS Gelecek
laborant
5.03.2016 14:20:09
şaban kaya torpilin kralını yaptı damadı için. şaban ın damadı laborant kadrosundaki Cihan isimli personel önce kangaldan sivas halk sağlığı laboratuarına tayin edildi. kangal da ihtiyaç olmasına rağmen tayin edildi. sonra ne oldu derseniz halk sağlığını da beğenmedi cihan bey hastaneye tayin yaptırmak için uğraştı. hastanede kadro olmayınca şaban bey devreye girdi ve senelerdir hastanede geçici görevli olarak çalışıyor. kanuna göre geçici görev 6 aydan fazla olmaz ama şaban olunca olur.