Karakoç´a YARGI ŞAMARI!

Karakoç´a YARGI ŞAMARI!

Her fırsatta SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin haklı haberlerine iftiralar atan Eğitim BİR Sendikasını adeta köy derneğine çevirerek, üyeler arasına ikilik sokan İlhan KARAKOÇ´a bir tokat da YARGI´dan geldi. Şehrin tek özgür gazetesi Sivas Postasını Mahkemeye ve

 

Sivas Eğitim BİR Sendikasını adeta köy derneğine çevirerek, üyeler arasına ikilik sokan İlhan KARAKOÇ´a bir tokat da YARGI´dan geldi. Şehrin tek özgür gazetesi Sivas Postasını Mahkemeye veren KARAKOÇ, hukuk dersi aldı.

Sivas İlhan KARAKOÇ kamburunu üzerinden atmanın yollarını arıyor. Neredeyse bütün sülalesini idareci yapan KARAKOÇ, toplum dışı davranışları nedeniylede tepki çekiyor. Ak Parti İl Başkanlığında olay çıkaran ve İl Başkanı Ziya ŞAHİN ile tartışan ve sonunda Ak Parti Gençlik Kollarından gençler tarafından dışarı atıldığı iddia edilen KARAKOÇ, bunu haber yapan Sivas Postası Gazetesini mahkemeye vermişti.

?Yumruklar mı Yumruklar? başlıklı habere Bağımsız Türk Yargısının haberi, fikir hürriyeti bağlamında değerlendirip ?takipsizlik? kararının çıkması KARAKOÇ´a önemli bir darbe olarak algılandı.

Efe ZİLELİ ile birlikte BAKAN İsmet YILMAZ´ı Sivas´ta küçük düşürmek için bir takım organizasyonlar içine giren KARAKOÇ, gazetemizin konuyu ifşa etmesi sonrasında, çalışmalarına ara vermiş ve iddiaları reddetmişti.

Haberleri ve yorumları ile şehrin tek bağımsız gazetesi olan SİVAS POSTASI´nın özgür ve cesurca yaptığı haberler başta KARAKOÇ,olmak üzere pek çok kimseyi rahatsız ettiği ve SİVAS PSOTASI´nı susturmak için bir takım çalışmalar içinde oldukları biliniyor.



Anahtar Kelimeler: Karakoç YARGI ŞAMARI
can turk
19.07.2019 13:13:55
mersinden yazıyorum. bu haberde adi gecen ilhan karakoc a ulasacagim bi cep numarasini sizden bulmam mumkun mu acaba? adam mersine gelmis bir yol boyunca yaklasik 100 araca park cezasi kesmis. arada atladigi arabalar olmus sebebini soracaktık