KAVURGA DA GÖTÜREYDİNİZ?

KAVURGA DA GÖTÜREYDİNİZ?

İSTANBUL´da devam eden SİVAS GÜNLERİ renkli görüntülere sahne oluyor. Köfte, kavurga, katmer dağıtandan tutun da KANGAL Köpeğini kucaklayandan çıkın. Altınyayla Kaymakamı ve Belediye Başkanının da bu renk ahenginde yerlerini aldıkları gözlemlendi. 1 km´li

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS GÜNLERİ renkli görüntülere sahne olurken, kos kocaman Kangal Köpeklerini kucaklamak için yarışan ahalinin hayretleri dikkatlerden kaçmadı. Bu günler vesilesiyle ALTINYAYLA ilçe yetkililerinin de hazır kıta orada olukları öğrenildi.

Ahaliye sıcak sıcak köfte dağıtma komikliği yine sergilenirken, bir an önce bu şölenin biterek halka hizmete dahil olmaları bekleniyor.

Hitit Göl SUPPİTASSU´nun 1 km´lik taşlı yolundan dolayı pek çok araştırmacı göle gidemezken, bu yolun temizlenmesi hususuna bir gayret göstermeyen KAYMAKAM Dalak eleştirilerin odağında.

SUPPİTASSU GÖLÜ´ne büyük ihtimal ARAZİ TİPİ ARAÇ İLE giden KAYMAKAM DALAK kadar şanslı olmayan halkın ise göle zar zor gittikleri öğrenildi.

Köfte işi bittikten sonra, en azından halkı adına halk için bu 1 km´lik yolu kepçe ile düzelterek kamu yararına bir iş yapmaları ümit ediliyor.



Anahtar Kelimeler: KAVURGA GÖTÜREYDİNİZ