KAYA, Amerika´ya mı Gitti?

KAYA, Amerika´ya mı Gitti?

Sivas Belediyesi Özbelsan Müdür Vekili Şaban KAYA´nın Amerika´ya bir seyahat ettiği kamuoyunda dillendiriliyor. KAYA ve beraberindekilerin, ABD´ye niçin gittikleri ve hangi temaslarda bulundukları önümüzdeki günlerde netleşecek.

 

Özbelsan´ın CEO´su konumundaki Şaban KAYA´nın birkaç gündür ortada gözükmemesinin sırrı ortaya çıkmaya başladı. Haber kaynaklarımız KAYA ve beraberinde üç kişinin AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNE gittiklerini dile getirdiler.

DALLAS filmlerinin etkisinde kalan pek çok SİVASLI gibi KAYA ve beraberindeki heyetin de,ABD´yi merak ettikleri ve en azından HOLLYWOOD yazısı altında bir özçekim yapmayı murat ettikleri sanılıyor.

Her dönem Başkan AYDIN´ın sır katibi olan ve ÖZBELSAN CEO´su konumundaki KAYA´nın, bu ziyaret akabinde gezip gördüklerini ÖZBELSAN´a taşıyarak, önemli çalışmalar mı yapacak yoksa sorularını akıllara getiriyor.

ÖZBELSAN Müdür vekili olur olmaz, kadrolarda ayarlama yapan ve yakın çevresine iş bulma konusunda mahir olduğu bilinen KAYA´nın, hangi isimlerle ABD seferine çıktığı ise merak konusu.

ABD´ye gittiği isimlerin yine şehrin ticaret hayatından isimler olduğu iddia edilirken, KAYA´nın nereleri gezip göreceği olası bir imkân olması durumunda OBAMA ile de görüşmeyi deneyeceği sanılıyor.

KAYA´nın ?özgürlük anıtını?da ziyaret ederek, anıta çelenk bırakması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: KAYA Amerika Gitti