KAYA, Seçime Asılıyor!

KAYA, Seçime Asılıyor!

STSO seçime hazırlanırken, kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı gözlemleniyor. Bireysel çalışma aşamasını geçen Murat KAYA´nın guruplarda da belli bir performans içine girdiği bilgilerine ulaşıldı.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS, STSO (Sivas Ticaret ve Sanayi Odası) seçimlerine odaklandı.

Uzun yıllardır Oda Başkanlığı yapan lakin şehrin ekonomik varlığına bir katkı sunmamakla yoğun eleştirilen alan Osman YILDIRIM´a karşı adaylar kolları sıvadılar.

Şehrin yakından tanıdığı isimlerden biri olan Murat KAYA´da adaylığını açıklarken, KAYA´nın belli bir çalışma silsilesi içine girdiği de haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

Ferdi çalışmaları aşan KAYA´nın guruplar içinde de organize bir hareket içinde olduğu hatta guruplarda da epey bir olumlu ivmeyi yakaladığı edindiğimiz bilgiler arasında.

Çarşı pazarın değişime odaklandığı bilinirken, geçen seçim akabinde Osman YILDIRIM´ın daha aday olmayacağım dediği lakin YILDIRIM´ı yakından tanıyan isimlerin bunun bir taktik olduğu ve Osman YILDIRIM´ın mutlaka aday olacağını belirtmeleri haklılığını korumaya devam ediyor.

Murat KAYA´nın da uzun yıllardır oluşmuş olumsuzlukları her ortamda dile getirip, üyelerden olumlu dönüşler aldığı da ifade edilmekte.

 



Anahtar Kelimeler: KAYA Seçime Asılıyor
Nejat DEMİR
17.09.2017 20:01:01
Kıymetli katkıları olacağına inancım çok fazla Sivas Sevdası tartışılmaz donanımlı Sivasla ilgili bilgi birikimi olan kıymetli bir yürek. Başarılar.