KAYMAKAMLAR GÖREVE!

KAYMAKAMLAR GÖREVE!

Kaymakamların yönettikleri ilçe ve köylerde neler yaptıkları merak ediliyor. Genelde kağıt üzerinde işlerin yapıldığı hep alışılagelmiş olarak bilinirken, somut neler yapıldığının kamuoyuna ilan edilmesi bekleniyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ın ilçelerinde hangi somut çalışmaların yapıldığı bilinmiyor. İlçe kaymakamlarının ?talimat? üzre bir mantığı benimsedikleri öğrenilirken, bunun yerine elle tutulur bir şeyleri ne zaman ortaya koyacakları ise hasretle bekleniyor.

?YEMYEŞİL BİR SİVAS? felsefesi gereği İlçe Müftü ve imamlar ile birlikte başta KÖY MEZARLIKLARININ ağaçlandırılması  başta olmak üzere, ilçe ve köylere çevre mantığını ikame edip etmedikleri ise bilinmiyor.

Hangi kaymakamın, VALİLİĞİN belirlediği ağaçlandırma faaliyeti dışında bir ağaçlandırma yaptığını ise kamuoyu ile paylaşması isteniyor.

Bazı kaymakamların ise ilçelerindeki tarihi varlıklardan haberlerinin olduğu lakin buraların felsefesini yapılıp değerlendirilmesine yönelik bir adım atma zahmetinde bulunmadıkları ise eleştiri alıyor.

DEVLETİN şefkatini, merhametini, imar eden gücünü, kültürel birikimini o ilçelerde hayata geçirmeleri gereken kaymakamların şimdiye kadar kamuoyunun bildiği bir adımlarının ise görülmemesi üzüntü ile karşılanıyor.



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAMLAR GÖREVE