KEÇİ EŞŞEK REFERANDUMU!

KEÇİ EŞŞEK REFERANDUMU!

YAKUP KIVRAK Yazdı...

KEÇİ EŞŞEK REFERANDUMU

Yine seçim vakti geldi. Ülkemizde seçim üstüne seçim yaşıyoruz. Ama yıllardır değişen pek bir şey yok. Bence artık değişim zamânı. Bir şeyler değişmeli ülkemde.

Mustafa Kemal Atatürk’ü bize unutturmaya çalışıyorlar.

Ama o büyük asker, sonradan büyük devlet adamı, O Mustafa Kemal Atatürk…

Bütün dünyanın önünde saygıyla eğildiği Mustafa Kemal Atatürk…

Yüreğimdedir. Herkes aklına başına devşirsin, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisine, Mustafa Kemal Atatürk’e oy versin, dileğim budur. 

***

Haydi bugün sizleri Sivas Ulaş Karacalar köyü öykülerimden birisi ile biraz daha gülümseteyim. Daha önce sizlerle bu hikâyemi paylaşmıştım.

RAFARUM

Sivas Ulaş Karacalar köyünden rahmetli Seferaa (Sefer Ayten), rahmetli muhtar Ahmet Kanmış, rahmetli dostum, arkadaşım, adaşım Hacıyâkup Tecer, rahmetli dostum Cingöz Saadettin (Saadettin Egepehlivan) ve genç yaşında rahmetli olan Saadettin’in kızı canım talebem Hanım Egepehlivan anısına.

Anlattıklarım, tüm kişiler, mekânlar gerçektir. Mâlûm ülkemiz iki hafta sonra yine seçimlere gidiyor. Bu anlattığım hikâye bir seçim hikâyesi değil, bir köy referandumu hikâyesi. Olsun, referandum da sonuçta bir seçim sayılabilir.

KARACALAR KÖYÜMDE KEÇİ EŞŞEK REFERANDUMU

1977 senesine Sivas / Ulaş / Karacalar köyüne gidiyoruz, buyurun. Sevgi ve saygılarımla iyi akşamlar dilerim. Yakup Kıvrak

https://sivastimes.com.tr/haber/rafarum-11393.html



Anahtar Kelimeler: EŞŞEK REFERANDUMU!