Tarih: 23.02.2017 17:24

Kendi Dallarımızı Budamamalı!

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS son kararname ile İHRAÇ edilen SİVASLI Maarif Müfettişi Selim ALTINKAYA´yı konuşuyor. Ortaokul yıllarından itibaren Milli Gençlik Vakfı bünyesinde yetişen,TRABZON Akçaabat´da Üniversite yıllarında yine MGV temsilcisi olan ALTINKAYA´nın ihraç edilmesi anlaşılamıyor...

Milli Görüş geleneğinden gelen ALTINKAYA´nın, özellikle 15 Temmuz´dan önce Manisa´daki FETÖ eğitim kurumlarına göz açtırmaması, FETÖ önde gelenlerinin tepkisini çektiği ve ALTINKAYA için KRİPTO FETÖCÜLERİN kumpas kurdukları ifade ediliyor.

Maarifi Müfettişi olarak en son görev yaptığı ŞANLIURFA´da da dik duruşu ile Devletinin ve milletinin yanında durup FETÖ ile mücadelesine ara vermeyen ALTINKAYA´nın ihracı onu tanıyanları şoke etti.

ALTINKAYA gibi duruşu olan köşe taşlarının ihraç edilmesinin bir yanlışlık olduğunu dile getiren pek çok SİVASLI, Devletimizin bu yanlışı biran önce düzelterek ALTINKAYA´yı göreve iade etmesi gerektiği görüşlerini dile getiriyorlar.

Kendi içimizden yetişenlere sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan pek çok duyarlı insan, kendi ellerimizle kendi dallarımızı budamayalım diye görüş bildiriyorlar.

Bütün EMNİYET raporları, Valilik raporları TEMİZ olan ALTINKAYA ile ilgili yapılan hatanın kısa zamanda düzeltilerek adaletin ve hakkaniyetin yerini bulması bekleniyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —