Tarih: 13.05.2016 14:04

Kendi Kitaplarını Çıkardılar

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas´ın dirilişinin eğitimde olduğu bilincine hakim duyarlı eğitimciler, sıra dışı etkinliklerle şehrin eğitim geleceğine tohumlar ekiyorlar. Kadim medeniyet bilincinin oluşturulması için gece gündüz koşturma gereğini dile getiren eğitimciler SİVAS´ta, TÜRKİYE´ye örnek olacak çalışmalar yapıyorlar.

Bu duygu ve düşünceler çerçevesinde SİVAS Merkez Kılıçarslan İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri, hayatta kendileri için önemli olan konu hakkında yazı ve şiirler yazdı ve o konuyu resmettiler. Sınıf öğretmeni Hakan Eraslan gözetiminde yapılan çalışmalar kitaba dönüştürüldü.

Öğrencilerin hazırladığı kitabın dağıtımını ise İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy gerçekleştirdi. Okulda yapılan dağıtım töreninde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, ?´Öğrencilerimiz kendi duygu ve düşüncelerini ifade etmişler bunu yazıya, şiire ve resme dönüştürmüşler. Bunların hepsinden oluşan bu kitabın bugün dağıtımını yapıyoruz. Bu kitap ve kitaptaki yazılanlar, şüphesiz ki gelecekte çocukların özgüvenlerini artırmalarına önemli bir faaliyettir. İleriki yıllarda daha güzel yazılar, şiirler ve kitaplar için ilk basamak olacaktır. Okul müdürümüze, projeyi hazırlayan sınıf öğretmenine teşekkür ediyorum ve yeni çalışmalar beklediğimizi ifade etmek istiyorum´´ dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —