KERKÜK Düşerse TÜRKİYE Düşer

KERKÜK Düşerse TÜRKİYE Düşer

KERKÜK´ta nüfus yapısı 2000´li yıllarda itibaren bilinçli olarak değiştirilerek, KERKÜK´ün gerçek sahipleri Türkmenler oradan göçe zorlandılar. Kerkük Nüfus Müdürlüğü kayıtlarının Barzani ve Talabani yanlılarınca organize olarak yağmalanması akabinde, nüf

 SPHM ÖZEL HABER

İSRAİL destekli BARZANİ´nin referandum oyunu devam ediyor. IRAK içinde BATI ve İSRAİL destekli bir devlet kurup, İSRAİL´in güvenliğini sağlama derdinde olan BARZANİ´nin, bölgeyi ateşe atma girişimi sürüyor.

IRAK merkezi hükümetini dinlemeyen Barzani ve Talabani yanlıları, KERKÜK´e kendi flamalarını çekerek neredeyse bağımsızlık ilan ettiler. KERKÜK Meclisinde kendi çoğunlukları ile tek taraflı olarak REFERANDUM kararını da alarak adım adım KERKÜK´ü işgal etme girişimini gerçekleştiren Barzani´ye, dünyanın ise ses çıkarmayıp destek verdiği biliniyor.

BARZANİ´nin başına buyruk hareket etmesini RUSYA, İSRAİL VE İRAN´ın desteklediği siyaset bilimcilerce dile getiriliyor.

KERKÜK´ü işgal eden Batı destekli Kürt guruplarının, oradaki barış ve ortak yaşama kültürünü de yok etmeye çalıştıkları, şimdiden Türkmenlere psikolojik baskı uyguladıkları edinilen bilgiler arasında.

KERKÜK´ün asırlara varan bir kültür ve medeniyet yurdu olduğunu dile getiren pek çok insan, KERKÜK´ün Türkiye´nin can damarı olduğu eğer KERKÜK düşerse Türkiye´nin düşeceği görüşlerini dile getirilmekte.