KEYFİYETİN BÖYLESİ!

KEYFİYETİN BÖYLESİ!

Tarihi HİTİT GÖLÜ SUPPİTASSU ile ilgili çıkan haberleri takip eden İSTANBUL menşeili İŞ-ADAMI, ARAŞTIRMACI, GEZGİN,AKTİVİST, DOĞA HAYRANI ve GAZETECİLERDEN oluşan bir gurubun bu gölü ziyaret etmek için temasa geçtiği lakin ALTINYAYLA KAYMAKAMI ile temas k

Haber: ETEM GÖLBAŞI

CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ın her VALİLER ve KAYMAKAMLAR toplantısında, bulunduğunuz yöreleri abad edin halk ile yakın temas kurup DEVLETİN varlığını hissettirin demesine rağmen bir takım mülki idare amirleri bu telkinleri kulak ardı ederek DEVLET İŞLEYİŞİNDE keyfiyete kapı aralamaya devam ediyorlar.

SUPPİTASSU ile ilgili çıkan haberleri yakınan takip eden İSTANBUL MENŞEİLİ iş adamı ve aktivistlerin şahsi dostluk ve tanışıklıklardan dolayı GAZETEMİZ yazarı ile temasa geçerek bu gölü görmek için SİVAS´a gelmek istediklerini söyledikleri öğrenildi.

Gazetemiz Yazarının konu ile ilgili ALTINYAYLA KAYMAKAMINI iki gün üst üste aramasına rağmen KAYMAKAMIN telefona çıkmamasına duyanlar hayret ettiler.

SİVAS´ın ekonomik olarak en gelişmemiş ilçelerinden birine bu denli yapılması planlanan İŞ ADAMLARININ da içinde olduğu bir organizasyonun hayata geçememiş olması ilçe için kayıp olarak görülüyor.

İlçe ile ilgili önemli fikir ve çalışmalara kapıları geldiği günden bu yana kapayan Kaymakam Halil DALAK´ın, daha önce de çok önemli bir fikir hakkında olumsuz beyanda bulunup telefona çıkmayarak ?özel kalem müdürü vasıtasıyla? talimatla olayı geçiştirdiği öğrenildi.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: KEYFİYETİN BÖYLESİ