Kim Kimden Daha Güçlü?

Kim Kimden Daha Güçlü?

Büyük ümitlerle ikinci defa desteklenerek Başkanlık koltuğuna oturan Başkan AYDIN´ın, başkanlığının ikinci yılında tekrar eskiye döndüğü gözlemleniyor. Son iki yılda Belediyecilik anlamında rutin benimsenirken, Başkan´dan sonra yetki paylaşımlarında da re

 

Eski Başkan Doğan ÜRGÜP´ün başarısız belediyeciliğinden sonra, görevi devralan Sami AYDIN´ın da başarısızlıklarla dolu iki yılı geride kaldı. Adliye Binasının yıkımı gibi bir iki konu haricinde dişe dokunur bir işe imza atamayan Belediye´ye karşı, eleştiriler de yükseliyor.

Başkan´ın birinci dönem başkanlığı gibi başkanlık yapmayacağını çoğu yerde dile getirmesine rağmen, yeniden eski günlerine döndüğünün gözlemlenmesi hoş bulunmuyor.

Geniş bir istişari gelenek yerine, dar çekirdek kadro ile Belediye´yi yönetmeye çalışan AYDIN´ın, yol ve kaldırım çalışması haricinde neler yaptığı ise bilinmiyor.

Başkan´dan sonra Belediye´de oluşan adeta İkinci Başkanlıklar olduğu da haber merkezimize gelirken, KAYA, KUZUCU ve KARACA´nın sınırsız yetkileri dilden dile dolaşıyor. Başkan´ın bu üç isimden başka hiç kimseyle içli dışlı olmadığı ve bu isimlerin yönlendirmeleri ile pek çok yanlışı yaptığı yorumları kamuoyunda dillendiriliyor.

Başkan AYDIN´ın, ?sır katibi? hükmündeki bu isimlerin zaman zaman Başkan´ı da aşan tasarruflarda bulundukları ve bundan da Başkan´ın haberinin olmadığı iddia ediliyor.

Belediye´nin boş geçen 2 yılı ardından geride kalan 2 yılın da boş geçip geçmeyeceği Sivas kamuoyunda merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Kimden Daha Güçlü
metin
24.01.2016 15:17:16
başkan hangisi demek yerine, hangisi bir tane proje üretmiş bunu sormak lazım, bunlar tüccar, haliyle beni , yani halkı unutmaları normal, herkes kesesinin derdinde, bunların başıda izlemeye devam ediyor, vay halimize,

TANER
24.01.2016 15:31:13
AKŞAM HABERLERDE GÖRDÜM, KARŞIYAKADA ARSA FİYATLARI ÜÇE KATLADI DİYOR, BU HABERDEN SONRA BEN BAŞKAN OLSAM YA İSTİFA EDERİM, YADA BU YARDIMCILARI GÖREVDEN ALIRDIM, ARTIK BİŞEYLER YAPIN AYIP BEEE, ADAM İSTANBULDA DENİZİN KENARINDA ARSAYI YİRMİ OTUZBİNE SATARKEN BU SİVASI GARİP HALLERİ NE OLACAK BÖYLE, DIŞARDAN KİMSE GELİPTE BİR METRE ARSA ALMAZ, SİVASLIDA GİDER BAŞKA ŞEHİRDEN ALIR VE BASİT BİR MANTIKLA YERİMİZDE SAYMAYA DEVAM EDERİZ,

sefilix
25.01.2016 14:36:31
önce oy verip sonra koy vermeyin. gayet güzel her şey... ağlamak yok. böyle millete böyle idare çok bile. durmak yok yola devam.

İmarcı
6.02.2018 20:07:21
İmar durumu ne oldu, Revize iptal şehir iptal