Kim Kimin Ayağına Bastı?

Kim Kimin Ayağına Bastı?

Ak Parti içinde son zamanlarda yaşanan ve giderekte derinleşen tartışmalar ayan beyan konuşulmaya başlandı. Eski Gençlik kolları başkanı Murat TORAMAN´ın FETÖ aleyhtarı çıkışları partiye zarar veriyor iddiası ile Aydın ve Bilgin tarafından eleştirildiği h

 

 

FETÖ ihaneti iler bazında tam anlamıyla masaya yatırılmasa da derinden derinden analiz edilmeye devam ediyor. Ak Parti cenahında en dikkat çeken gelişme ise Eski Gençlik Kolları Başkanı Murat TORAMAN´ın, FETÖ ile mücadele için platform oluşturma girişiminin parti içinde özellikle Başkan AYDIN ve Vekil Hilmi BİLGİN tarafından eleştirildiği hatta AYDIN ve BİLGİN´in de bundan hoşnut olmadığı kamuoyunun konuştuğu konular arasında.

BİLGİN ve AYDIN´ın TORAMAN´ın bu girişiminin partiye zarar verdiğini pek çok ortamda deklare ettikleri lakin TORAMAN´ın da bu eleştirilerden vaz geçmediği gözlemleniyor.

Diğer bir cenah ise  Ak Parti İl Başkanı Ziya ŞAHİN cenahı. Ziya ŞAHİN´in de Murat TORAMAN ile görüştüğü hatta bu tür irdelemelere destek verdiği iddia ediliyor.

Ak Parti içinde derinden derine her an daha da derinleşen bu tür tartışmaların iyice su yüzüne çıkmaya başladığı ve Murat TORAMAN´ın kurduğu haber portalı ve dergi yolu ile de FETÖ mücadelesinin SİVAS´ta tam anlamıyla yapılmadığını deklare etme girişiminin sonuçlarının önümüzdeki günlerde nasıl bir şekil alacağı merakla bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Kimin Ayağına Bastı