Tarih: 30.03.2016 13:15

Kitap Çıkardılar Ödülü Kaptılar

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas eğitimle dirilişe doğru adımlar atıyor. Şehrin gelişip güzelleşmesi için ilk adımın eğitimde dirilme olduğu felsefesinden hareket eden fedakar eğitimciler, maddi ve manevi fedakarlıklar yaparak, çocukların iyi yetişip ülkeleri hizmetinde bulunmaları için önemli çabalar gösteriyorlar...

Bu vesileyle Merkez Danişment İlkokulu 3/D sınıfı öğrencilerinin yazdıkları günlükler Osman ÇELİK tarafından kitaplaştırıldı. Bir medeniyet hayali düşüncesiyle günlükler kitaplaştırılırken, kitapları alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Geçen yılda ?Gül Bahçesi? isimli bir şiir kitabını hazırlayan sınıfın, günlük kitabı ile de bu küçük yaşta ikinci kitabı yayınlamaları, Türkiye´ye ve Sivas´a örnek olacak mahiyette olarak görülüyor.

İlkokul öğrencilerinin kitap çıkardığını duyan, Türkiye´nin önde gelen kültür insanı Prof. Dr. Recep TOPARLI, kitapta günlükleri olan her bir öğrenciye ayrı ayrı hediyeler göndererek onları mutlu etti. Prof. Recep TOPARLI´nın gönderdiği hediyeler Osman ÇELİK tarafından öğrencilere dağıtılırken, 3/D Sınıfı Öğrencilerinden Esmanur ÖZCAN, Prof. TOPARLI´yı telefonla arayarak, gönderdiği güzel hediyelerde dolayı ona sınıf adına teşekkür etti.

Oyuncakları alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, bu tür zarif davranışların önemli olduğu gözlemlendi

Yine geçen yıl, İlimiz protokolünün tamamının katıldığı şiir kitabı toplu imza töreninde yine Prof. Dr. Recep TOPARLI, dilimiz ve kültürümüz üzerine güzel bir sunum yapmış ve şiir kitabında eserleri olan 100 civarında öğrencinin her birini çeşitli hediyelerle ödüllendirmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —