Kitap Nerede TOPARLI Orada!

Kitap Nerede TOPARLI Orada!

SİVAS´ta sıra dışı eğitimcilerin açtığı kitap çığırı giderek büyüyor.Kılıçarslan İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı ?Biz Değerliyiz´ kitabı ve minik yazarları, Sivas´ın Kaşgarlı Mahmut´u Prof. Dr. Recep Toparlı tarafından ödüllendirildi. Toparlı,

 

Kılıçarslan İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencilerinin hazırlayıp basımını gerçekleştirdikleri ?Biz Değerliyiz´ kitabı, şehrin kültür büyüğü Prof. Dr. Recep Toparlı tarafından ödüllendirildi. Öğrenciler hayatta kendileri için önemli olan konular hakkında yazı ve şiirler yazarak ve o konuyu resmederek, başarılı Sınıf öğretmeni Hakan Eraslan gözetiminde çalışmalarını kitaba dönüştürmüştü.

Minik öğrencilerin bu çalışmasını tebrik eden Toparlı, öğrencilerin şevkini artırmak ve motive etmek amacı ile Kılıçarslan İlkokuluna bir ziyaret gerçekleştirdi. Minik öğrencilerle bir araya gelen Toparlı çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi. Öğrencilerle bol bol sohbet eden Prof. Dr. Recep Toparlı bu tip çalışmaların eğitim hayatında mutlaka olması gerekliliğini ve yaygınlaşması gerektiğini vurguladı. Prof. Dr. Recep Toparlı okul müdürü Ahmet Arslanbüken, sınıf öğretmeni Hakan Eraslan ve diğer öğretmenlerle sohbet ederek eğitimcilere nasihatlerde bulundu.

Sınıf Öğretmeni Hakan ERASLAN´ın gelecek yılda çok önemli çalışmalara imza atacağı bilgisine ulaşıldı.

 



Anahtar Kelimeler: Kitap Nerede TOPARLI Orada