Klavye Kahramanları Artıyor

Klavye Kahramanları Artıyor

Sosyal medyayı kullanan pek çok kullanıcının başta Cuma günü olmak üzere kutsal gecelerde ayet ve hadislerle bezenmiş paylaşımlarda bulundukları gözlemleniyor. Gerçek hayatta, dik durup hiçbir olumsuzluğa ses çıkarmayan, idealler ve hayaller için mücadele

 

Sosyal medyayı kullanan her kesimin paylaşımlarına bakılarak psikolojik analizlerin yapılabileceğini dile getiren uzmanlar, klavye kahramanlığı” da denilen bu sanal dürüstlük paylaşımlarının, kişisel zayıflığın bir göstergesi olduğunu belirtiyorlar.

Özellikle dürüst olmadığı halde dürüstlük paylaşımında bulunulması yanı sıra, kutsal gün ve gecelerde ayet ve hadis paylaşılarak bir görevi ifa etme sanal mutluğunu yaşayan pek çok kullanıcının, psikolojik bozukluk içinde olduğu vurgulanıyor.

Yüce idealler ve hayaller için ortak mücadele edelim dendiği vakit, korkarak köşesine çekilen, üç kuruş paranın hesabına boğulan lakin klavye de dürüstlük ve erdem satan pek çok sanal kahramanın, sosyal medya paylaşımlarının ise inandırıcılıktan uzak komik olduğu vurgulanıyor.

Sivas'ta da pek çok soysal medya kullanıcısının, kendi hesaplarından mücahitlik yaptıkları lakin, sabah olup da geçek hayata dahil olduklarında, paralarının hesabını parmakla yaptıkları, çalıştıkları kurumlardaki haksız ve hukuksuz uygulamaları görmemek için ise büyük çaba gösterdikleri biliniyor.

Minnacık makam ve mevki kapmak için, geçmişte içinde bulunduğu dernek ve vakıflardan aldıkları belgeleri sosyal medyadan pazarlayarak bizi de görün diye feveran eden” pek çok zavallının, amaçlarına ulaşamadıkları için psikolojik desteğe ihtiyaçlarının olabileceği yorumları yapılıyor.

 



Anahtar Kelimeler: Klavye Kahramanları Artıyor
muammer
29.04.2015 07:01:34
SİVAS POSTASI ADAMIN DİBİSİN.bu haber 10 numara. Adam face de filan ayet hadis paylaşıyor. Gerçek hayatta tısss.