KOCACIK Dönemi Bitiyor

KOCACIK Dönemi Bitiyor

Seçimlere odaklanan Üniversitede kimin rektör olacağı günün konusu. Siyasi desteğini yitiren Rektör KOCACIK, şehir ayağında da destek bulamıyor. Son atak olarak Ankara bağlamlı destek arayışlarına giren Rektör´ün, atanma şansının olmadığı kamuoyunda dile

 

Yaklaşık 4 yıldır Üniversiteyi yöneten Faruk KOCACIK ve yönetim ekibi, Haziran ayına 4 ay kala kulis arayışlarına ara vermeden devam ediyorlar. Yerel siyasi desteğini yitiren KOCACIK, son demde şehirde ?tuzu kuru? dertsiz tasasız insanlardan oluşan küçük bir zümrenin desteğini almaya çalışsa da, halkın geniş tabanı tarafından şiddetle eleştiriliyor.

Üniversitede yaşanan onca olumsuzluğu bilen Sivaslılar, burada acilen bir kan değişimi yaşanması gerektiğini dile getiriyorlar.

Faruk KOCACIK ve yönetiminin pek çok liyakatsız ataması nedeniyle hantal bir yapıya dönüşün Üniversite birçok sorun ile karşı karşıya.

Atanamayacağını bilen Faruk KOCACIK´ın, yerel siyasi desteğini ve halk desteğini yitirdiğini anlaması sonrasında, gözünü Ankara, Bosna Hersek ve Yugoslavya odaklı lobi ümidine bağladığı iddia ediliyor.

Özellikle haber kaynaklarımız Faruk KOCACIK´ın Yugoslavya odaklı kulis faaliyetlerine giriştiğini vurguluyorlar.

Pek çok değişik kaynak Faruk KOCACIK´ın  bu yönde girişimleri olduğunu belirtiyorlar.

Lakin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´a çok detaylı bir dosya hazırlayan nitelikli bir ekip, harıl harıl çalışarak bu dosyaya son şeklini verdiklerini dile getiriyorlar.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: KOCACIK Dönemi Bitiyor