KOCACIK´a ŞOK!

KOCACIK´a ŞOK!

Üniversite seçimlere odaklandı. Rektör adaylığını açıklayan Faruk KOCACIK´a şans tanınmazken, Ankara bağlamlı siyasi bazı etkin isimlerin de KOCACIK´tan desteklerini çekmeleri kulislerde şok etkisi oluşturdu. Hatırı sayılır çoğunluktaki pek çok öğretim üy

 

Cumhuriyet Üniversitesi seçimlere kilitlenmişken, çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. SİVAS POSTASI GAZETESİ Haber Merkezinin ulaştığı bilgiler ise dengeleri değiştirecek mahiyette. Geçtiğimiz hafta ANKARA´da bir araya gelen bazı etkin siyasi isimlerin KOCACIK´tan desteklerini çekmeye başladıkları bilgisine ulaşıldı. Cumhurbaşkanı´nın önüne gidecek 3 isim arasında KOCACIK´ın olma ihtimali bile görülmezken, yeni bir isim ve kadro üzerinde konuşulduğu alınan haberler arasında.

Aday olur olmaz şehir kamuoyuna inen KOCACIK´ın, önceki dönemdeki ilgiyi görememesi ile de bir şok yaşadığı vurgulanıyor. Kendisine geçmiş dönemdeki gibi bir ilgi ve destek bekleyen KOCACIK´a, bu dönem şehir kamuoyu tarafından destek verilmeyeceği belirtiliyor.

Şehrin esnaf tabanının hatrı üzere, birkaç öğretim görevlisi ve üç beş kişiyi şirkete işçi aldığı şehirde konuşulan KOCACIK´ın, yine aynı yolu deneyeceği lakin bu dönem bu ?mavi boncukların? işe yaramayacağı vurgulanıyor.

Sivas kamuoyu ise etkin, enerjik, hayali üniversiteyi ilklere taşıyacak bir isim ve yeni bir ekibin iş başına geçmesini arzuluyor.



Anahtar Kelimeler: KOCACIK