Kökünüz Kazınacak!

Kökünüz Kazınacak!

Daha 17-25´den yıllar önce FETÖ yapılanmasının ihanetini bir bir deşifre eden SİVAS POSTASI GAZETESİ, ?fincancı katırlarını ürkütmeye? devam ediyor. Ülkeye ihanet eden bu yapının artıklarının, buldukları her fırsatta yeniden ?kılcal? damarların da saklı t

 

FETÖ yapılanmasının daha 17-25 Aralık´tan önce hatta 2012 yılından bile önce ?PARALEL YAPI ŞEHRİ ELE GEÇİRİYOR? diye ilan eden SİVAS POSTASI GAZETESİ, bu yapı mensuplarınca MAHKEMELERE verilmiş, ve bu yapıya mensup hakimlerce  sıkıştırılmaya çalışılmıştı.

Şuan piyasa da olan pek çok isim sosyal medya hesapları ve kişisel ilişkileri incelendiğinde beğendikleri insan isminde ?FETULLAH GÜLEN? in isminin de yer aldığı facebook hesapları herkesçe bilinirken, bu yapıyla olan bağlantılarım ortaya çıkar korkusu ile SİVAS POSTASI´na her fırsatta saldırmaya devam etmeleri analiz ediliyor.

FETÖ yapılanmasının ?EĞİTİMCİLER DERNEĞİNDEN? referans alan, Fetö İmamlarından olan firari Veysel TIKAÇ´ın önünde diz çöken, onlara methiyeler dizen pek çok insanın, şimdilerde kılcal ruhlarını örtmek için yoğun çaba sarf etmeleri hayret ve ibretle takip ediliyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne 15 Temmuz İhanet girişiminden önce iftiralar atan, adliye ve emniyetteki uzantıları ile gazeteyi zora sokmak için ellerinden geleni yapan nicesinin, nufüz ettikleri kuklaları yolu ile yeniden SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne iftira atma girişimi içinde olmaları, nasıl bir ihanetin kuklalarına dönüştüklerinin de apaçık göstergesi olarak ortada durmaya devam ediyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ kamuoyunu aydınlatma maksatlı bazı soruları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor?

--15 Temmuz ihanetine kadar bu yapıyla dirsek temasında olanlar kimler?

--17-25 ihanet hareketine aldırmayarak bu yapının mensuplarını haklı görenler kimler?

--PARALEL bağlantılarını örtmek için, çığırtkan tavuklar gibi ortaya düşenler kimler?

--Devletin hain demesine rağmen FETÖ yapılanması ile ilişiğini kesmeyen kimler?

--Bir takım sıradan insanları kukla olarak kullanarak SİVAS POSTASI´nı karalamaya çalışanlar kimler?

--Eski FACEBOOK hesaplarında örnek alınan insan ? FETULLAH GÜLEN? ismini yazanlar kimler?

--FETÖ yapılanmasının güçlenmesi için onlara ?arsa ayarlayan? kimler?

--FETÖ firari İmamı Veysel TIKAÇ´ı bir akil adam gibi karşılayıp ağırlayan kimler?

--FETÖ derneği ?EĞİTİMCİLER DERNEĞİNDE? kahvaltı programlarına katılan kimler?

-- FETÖ hainleri tarafından kullanılan ve SİVAS POSTASI aleyhine kışkırtılan sivil sıradan insanlar kimler? Onların arkasındaki kirli karanlık kriptolar kimler?

--Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ, PARALEL Yapı´nın vatana ihanet ettiğini defalarca haykırmasına rağmen SİVAS´ta SİVAS POSTASI GAZETESİ hariç, buna kulak tıkayan ve bu yapı ile hala ilintisini kesmeyen kimler?

--Milli Güvenlik Kurulu ve Bakanlar Kurulu hassasiyetlerine dikkat etmeyenler kimler?

 



Anahtar Kelimeler: Kökünüz Kazınacak