Tarih: 04.06.2017 11:22

Koltuğu Tehlikede

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS, son birkaç günden tabandan gelen muhalif hareketleri konuşmaya başladı. Şehrin mevcut hantal gidişatını beğenmeyen yeni jenarasyon, seviyeli bir muhalefet ile taşları yerinden oynatmaya başladı.Geçtiğimiz gün Hisar Düğün Salonunda bir iftar yemeği düzenleyen muhalifler, TİCARET BORSASI´nda artık değişimin zamanının geldiği konusunda ittifak ettiler. Merkezde bulunan yaklaşık 240 delegeden 200´ü yemeğe katılırken, HASTAOĞLU´nun yakın delegelerinde yemeğe katıldıkları gözlemlendi.

ABİ-KARDEŞ birlikteliği ile yıllardır TİCARET BORSASINI yöneten HASTAOĞU ise başarısızlıkla suçlanıyor. Ekibinde Ticaret ile ilintisi olmayanların olduğuda iddia edilirken, şehrin sorunları konusunda özgür irade gösteremeyen TİCARET BORSASINDA değişimin biran önce gerçekleşmesi SİVAS kamuoyunda bekleniyor.

Tarafsız gözlemciler, bunun ileri adımının şehrin her tarafında eleştirilerin odağında olan STSO olacağı ve STSO´da da artık değişimin elzem olduğunu dile getiriyorlar.

HIZLI TREN GÜZERGAHI ve CAZİBE MERKEZLERİ konusunda iyi bir sınav veremeyen STSO BAŞKANI OSMAN YILDIRIM´ın da yaklaşan seçimler ile değişme ihtimalinin yüksek olduğu görüşleri dile getiriliyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —