Koltuk Sevdası Başladı

Koltuk Sevdası Başladı

Hiçbir bedel ödemeden, her devrin kazananı olmayı meslek edinen pek çok sanal mücahit,herhangi bir makama gelebilmek için istiareye yatmaya devam ediyorlar.Çalıştığı kurumda veya yakın çevresindeki haksızlıkları görmezden gelip, uzaktaki düşmana sesi kısı

 

Sosyal medya hesaplarında, bol bol ayet hadis paylaşan, uzaktaki düşmanlara sanal kılıç sallayan pek çok çapı düşük insan, makam kapma yarışına girdi.

Yeni ve güçlü referanslar bulmak için çalmadık kapı bırakmayan, ola ki sosyal medya hesabım incelenir diye, hesabını hamaset paylaşımları ile dolduran pek çok sanal mücahit, yeni hükümetin kurulması akabind çalmadık kapı bırkmamaya devam ediyor..

Kent Meydanı´nda SİSİ ve İSRAİL´e bağırmak için hazır kıta bekleyen, hatta ses tellerini güçlendirmek için ?bıldırcın yumurtası içen? pek çok sanal zavallının, bu bağırmalarını makama çevirme uğraşı hız kesmiyor.

Zor zamanlarda ortada olmayan, haksızlıklar karşısında suskunluğa bürünen, zulme uğrayanları görünce yolunu değiştiren lakin ortamın rahatlaması ile tekrar meydana çıkan  pek çok manevi değer kullanıcısı klavye kahramanının, kapı kapı makam ve mevki dilenmeleri hayret ve ibretle izleniyor.

Doğrular ve erdemler için hiçbir bedel ödemeyen, her ortamda veya çalıştıkları kurumlarda tarafsız gözükmeye özen gösteren ancak ve ancak duvar diplerinde yaşananları yorumlama zavallılığı içinde olan pek çok çapı düşük ismin, her ne hikmetse istediği referansı bulmasına ise hayret ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Koltuk Sevdası Başladı
Hasan Erkul
14.06.2016 09:50:15
Eğitimleri yüksek lisanslı oldu.Bende anlamadım bakkaldan alır gibi aldılar.