Kültüre Parti Koruması

Kültüre Parti Koruması

Yaklaşık on yıldır Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü olan Pürlü, bu koltukta uzun yıllar kalan idarecilerin başında geliyor. Yaptığı dişe dokunur bir icraat olmamasına rağmen, koltuğunu korumayı beceren Pürlü´nün, aslında Ak Parti teşkilatı tarafından koll

 

Hükümetler, bakanlar, valiler, kaymakamlar değişmesine rağmen, İl Kültür Müdürü değişmiyor. Rutin üzerine tam on yılı dolduran PÜRLÜ´nün, değişmesi zor gözükürken, olası emeklililği bekleniyor. 65 yaşı doldurunca anca emekli olmak zorunda kalabileceği vurgulanırken, Ak Parti il teşkilatının da buna ses çıkarmamasının sebebi biliniyor.

Ak Parti içerisinde bulunan yakını tarafından adeta şemsiye altına alınan Kadir PÜRLÜ´ye siyasi iradenin de tam not vermesi hayretle izleniyor. Sivas´ın kültür geleceği için PÜRLÜ´nün, Ankara´ya pasif bir göreve çekilmesi bekleniyor.

Sivas Postası Haber Merkezine, Ak Parti Teşkilatının Kadir Pürlü´yü koruduğu ve korumaya da devam edeceği bilgisi ulaşıldı. Dişe dokunur bir çalışma içerisine girmemesine rağmen, ikili ilişkiler ve hamaset düşüncesi çerçevesinde kollanan İl Kültür Müdürlüğü üst düzey yöneticilerinin şehre ne kattıkları da merak ediliyor.

Yeni hükümetin göreve gelmesi ile şehirdeki bürokratik yapılanmaının değişmesi arzulanırken, her kurum müdürünün değişebileceği lakin İl Kültür Müdürü Kadir PÜRLÜ´nün değişmesinin imkansız olduğu görüşleri dile getiriliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda
ada gerek yok
25.12.2015 16:34:55
BİR ŞEHRİN BAŞINA GELEBİLECEK GELMİŞ GEÇMİŞ PARDON BİR TÜRLÜ GEÇMEYEN EN KÜLTÜRSÜZ KÜLTÜR MÜDÜRÜ

sedat
26.12.2015 23:49:49
adam yerini koruyor vesselam::))) halkın sesini duyan yok, sen , biz, çırpın dur, sivas postası::)) haa sahi birde iş bulma müdürü var evlere şenlik, medya faresi,,şovmen,,