Kurdelayı Kesebilir!

Kurdelayı Kesebilir!

Şehrimize yeni yeni yapılan işletmeler, açılışları bekliyor. Yakın bir zamanda halkla buluşan GIDAK´S´ın remi açılış törenini Vekil BİLGİN´in yapacağı konuşulmakta. Şehrimiz siyasilerinin bu tür yerlerin açılışında bulunmalarının önemli olduğu belirtiliyo

 

Sivas İstasyon Caddesi güzergahında yakın bir zamanda çalışmaya başlayan iş yeri, kısa zamanda şehrin gündemine oturdu. Bu müessese özellikle siyasi kulislerde dalgalanmalar meydana getirirken, halkın da burasına ilgisinin yoğun olduğu gözlemlenmekte.

Hatay usulü bir sistem ile vatandaşlara sunum yapan müessesenin, şehrimiz vekillerinden Hilmi Bilgin tarafından açılacağı iddia edilmekte.

Avukatlıktan baro başkanlığına ve oradan da vekilliğe geçen Bilgin´in şehrin işletmelerini de seve seve açacağı bilinmekte.

Her ne kadar şehrimiz vekilini fabrika açmada şehrimiz insanı göremese de, bu müessesenin açılışında görmekten mutlu olacaklarını ifade edenlerin de az olmadığı bilinmekte.

Şehrin hukuk dünyasının vaz geçilmezlerinden olan ve bir zamanlar avukatları Ülfet Hukuk Derneğine yönlendiren hatta bu derneğin de önde geleni olan BİLGİN´in, son zamanlarda fiziki imaj değişimi içinde olduğu iddia ediliyor. Bıyık bıraktığı Ankara kulislerinde gelen haberler arasında. Memleketi Kangal da vatandaşların sık eleştirisi ile karşılaşan BİLGİN´in, Alacahan´ın su sorununu ise hallettiği alınan bilgiler arasında.



Anahtar Kelimeler: Kurdelayı Kesebilir