Kurtlar Vadisi Kızılırmak

Kurtlar Vadisi Kızılırmak

Bir düğün için şehir dışına giden AYDIN´ın, ?KURTLAR VADİSİ? dizisinin oyuncusu Polat ALEMDAR ile öz çekim yapması günün konusu oldu. Bu fotoğrafı görenler Başkanın ünlü hayranı olduğu yorumlarını yaptılar. ALEMDAR´ın AYDIN´a filmde oynama teklif edip etm

 

Bir düğün merasimi için il dışına giden AYDIN´ın, Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati ŞAŞMAZ (Polat ALEMDAR) ile öz çekim yapması gözlerden kaçmadı.

Bu fotoğrafı analiz eden pek çok SİVASLI Başkan´ın bu diziye hayran olduğu yorumlarını yaptılar.

Ünlü oyuncunun Başkan´a bir filmde beraber oynama teklif edip etmediği ise merak ediliyor.

Bu dizin ilerde bir bölümünün Sivas´ta çekilmesi durumunda, diziye yerel bir isim vermenin de mümkün olabileceği konuşuluyor.

Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Irak gibi bölümleri çekilen dizinin olası Sivas´ta çekilmesi durumunda ?KURTLAR VADİSİ KIZILIRMAK?? olabileceği yorumları yapılıyor.

Diziye Sivas renginin verilmesinin de gerekebileceği belirtilirken, KAYA, KARAMAN ın da az biraz rol verilerek mutlu olabilecekleri yorumları iddia ediliyor.

?Kurtlar Vadisi Kızılırmak? dizisinde ?Hobbit evler?in de yer alabileceği hatta Ahmet ÖZAYDIN´ı alacalı bulacalı elbiseler giyerek kısa bir ?stan up? da yapmasının pekâlâ mümkün olabileceği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Kurtlar Vadisi Kızılırmak
Şerafattin Numan
25.05.2016 14:54:02
EvelAllaaaaaaaaaaaaah bunuda yaparız Allahuekbaaaaaaaaaaaaaar