Tarih: 18.01.2015 20:28

KURU Nerede Duruyor?

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Ak Parti Eski İl Başkanı Burhanettin KURU, genel seçimlere az bir zaman kala kamuoyu gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Ak Parti İl Başkanlığı zamanında etrafını saran köylüleri ve Ak Parti Gençlik kolları nedeniyle toplumda antipati ile karşılanan Kuru’nun, kendisini yenilemesi durumunda vekillik şansının olabileceği belirtiliyor.

 Ak Parti İl Başkanı Burhanettin KURU’genel seçimlere az bir zaman kala yeniden kamuoyu gündeminde konuşuluyor. Özellikle Hilmi BİLGİN ile yakın dostluğu ile bilinen lakin Hilmi BİLGİN tarafından ustaca saf dışı bırakılarak, Belediye Başkanlığı Adaylığı zamanında çok çalışan, lakin yaptığı önemli hatalarla başarılı olamayan KURU’nun bu süreçte öz değerlendirme yapıp yapmadığı merak ediliyor.

İl Başkanlığı zamanında bir şehir il başkan gibi değil adeta “MERDER vb. köy dernekleri ile çok içli dışlı olması nedeniyle kasaba politikası çizen KURU’nun, başarısızlığında bu etkenlerin önemli olduğu ifade ediliyor.

Toplumda çevresi nedeniyle anti pati toplayan Burhanettin KURU’nun, Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecinde gösterdiği çalışma performansı ise olumlu bulundu.

Ak Parti de Haziran seçimleri için vekil adaylarının bir bir piyasaya çıktığı son zamanlarda, Burhanettin KURU’nn da isminin ön plana çıktığı biliniyor.

Burhanettin KURU’nun vekillik sıralamasına girebileceğini belirten siyasetçiler, Ak Parti İl Başkanlığı yapmış birinin bu şansının kuvvetle muhtemel olduğunu vurguluyorlar.

Geçmişten ders çıkarıp, daha rasyonel bir düşünce içersine girmesi durumunda KURU’ya şans tanıyan pek çok Sivaslı, BİLGİN’dn boşalması kesin olan yere KURU’nun yerleşmesinin mümkün olabileceğini belirtiyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —