KUTLAMA Bekleyebilirdi!

KUTLAMA Bekleyebilirdi!

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın SİVAS MİTİNGİNDE dil sürçmesi ile ?Üniversiteyi SİVAS´a biz kurduk? demesi sosyal medyada 45 yıl önce kurulan Üniversiteyi biz kurduk diye söyledi paylaşımları rekor kırarken, Sivas yöneticilerinin 45.Yıl kuruluşunu adeta CUMHURBA

SPHM ÖZEL HABER
Haber Murat KALENDER

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip ERDOĞAN´ın, SİVAS MİTİNGİNDE söylediği ?ÜNİVERSİTEYİ SİVAS´a biz kurduk? dil sürçmesi muhalifler başta olmak üzere sosyal medyada dillendirilmeye devam ediyor.

ERDOĞAN´ın ?BİLİM TEKNOLOJİ Üniversitesini? kast ettiği bilinirken, 45. Yıla giren Cumhuriyet Üniversitesini kast etmediği biliniyor.

CUMHURBAŞKANI gider gitmez SİVAS C.Ü Rektörünün ÜNİVERSİTENİN 45.Yılı kutlamalarını yapması ise tuhaf bulunu. En azından bu dil sürçmesi gidene kadar biraz beklenmesi arzulanırken, apar topar böyle bir kutlamanın yapılması şık bulunmadı.

Sosyal medya paylaşımlarını kuvvetlendirir ve onlara malzeme verir bir kutlamanın neden yapıldığı ise bilinmiyor.

Seçim sonu Abdullah GÜL ve DAVUTOĞLU ekibinin kurmayı planladığı partide SİVAS´tan da bazı isimlerin de olacağı son zamanlarda konuşulmaya devam ediyor.

 



Anahtar Kelimeler: Kutlama Bekleyebilirdi
sivaslı
18.02.2019 10:48:02
valla helal olsun! bu yazının kaleme alınması bile başlı başına bir cesaret. siteyi tebrik ediyorum. velev ki CB.ERDOĞAN yanlış söyledi, velev ki dil sürçmesi veya metin yazarının hatası oldu.. bu laftan 1 gün sonra kutlama yapılması aynen buyurduğunuz gibi "nazire" olmuş!