KUZU Yine Atakta!

KUZU Yine Atakta!

Başbakan Binali YILDIRIM hükümetinin kurulmasından sonra Ak Parti teşkilatlarında Bayramdan sonra değişiklikler yaşanacak. Geçtiğimiz dönem İl Başkanı Ziya ŞAHİN´i indirip Bakan YILMAZ´ı kamuoyunda zor durumda bırakmak girişimi içinde olan Ahmet KUZU´nun,

 

Sivas Ak Parti Teşkilatında yeni şekillenmeler konuşuluyor. Ak Parti Kaynaklı bilgiler ise gazetemize gelmeye devam ediyor. Bayram sonrası Ak Parti Teşkilatlarında bir yenilenmenin olacağına kesin gözü ile bakılırken, Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatının tamamen görevden alınacağı konuşuluyor. Özellikle seçimlerde çalışmayan teşkilatın, Bayram sonu görevden alınacağına dair güçlü bilgiler gelirken, görevden el çekecek olan KUZU´nun ise yeni manevralar içinde olduğu belirtiliyor.

?Ya Ziya Şahin ya ben? diyerek partide ikiliği hayata geçiren KUZU´nun, Bakanın desteklediği Ziya ŞAHİN hakkında ?işinin erbabı değil aklı hala Refah Partisi döneminde? diye etrafta muhalefet yaptığı vurgulanıyor.

Ahmet KUZU´nun Ziya ŞAHİN´in değiştirilmesine yönelik bazı kulisler içinde olduğu bilinirken, Bakan İsmet YILMAZ´a rağmen nasıl böyle bir iştigal içinde olduğu ise bilinmiyor.

Kapı kapı dolaşarak çay kahve içip, parti çalışması yapıyormuş gibi göstermelikler içinde olan Ak Parti Merkez İlçenin de, görevden alınacağını bildiği için Ziya ŞAHİN ve ekibini yeme uğraşına girdikleri parti kaynaklarınca dile getiriliyor.

Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ´ın ise bu ikinci kalkışmaya müsaade etmeyeceği biliniyor. Parti içinde yeterince kabul görmeyen Ahmet KUZU ve ekibine, köklü Ak Partili yerel kurmayların geçit vermeyecekleri vurgulanıyor.

 



Anahtar Kelimeler: KUZU Yine Atakta
Fatih uzun
14.06.2016 10:49:42
Ben kim kimi avlar bilmem ama gerçek olan bir şey varsa o da yöneticilerin Ak Partinin siyasetinden haberdar olmadıkları,gerçeğidir buralar hizmet makamlarıdır,bu makamlarında işgal etmek vebaldir.

Canan Koçbey
15.06.2016 12:11:13
Kuzu gider kurt gelir.Şahin gider Kartal gelir.Mesele Sivas için hangi projeyi ortaya koydular.....