Kuzu Kuzu Operasyon

Kuzu Kuzu Operasyon

Ak Parti Merkez İlçede sular durulmuyor. Ak Parti’ye geçişi bir türlü kabullenemeyen Ahmet Kuzu’ya karşı oluşan muhalefet etkinliğini her geçen gün artırıyor. Özellikle son delege seçimlerinde, Ahmet Kuzu’nun kendi kadrosunu oluşturması

Ak Parti Merkez İlçede sular durulmuyor. Ak Parti’ye geçişi bir türlü kabullenemeyen Ahmet Kuzu’ya karşı oluşan muhalefet etkinliğini her geçen gün artırıyor. Özellikle son delege seçimlerinde, Ahmet Kuzu’nun kendi kadrosunu oluşturması sert tepki ile karşılandı. ..

 Ak Parti Merkez İlçe Delege seçimlerinin nerdeyse karakolluk olacağı yönündeki partililerin verdiği bilgi Sivas’ta dalga dalga yayılmaya devam ediyor. Ahmet Kuzu’nun eski delegeleri saf dışı bırakan ayarlamalarına sert tepki gösteren partililerin, olayı büyütecekleri bir anda frenlendikleri bilgisi haber merkezimize ulaştı.

Hatta bazı eski delegelerin tartaklandıkları iddia edilirken, polisin olaya müdahale etmesi için seslenilmek üzere olduğu ve son anda araya girmelerle olayın ört bas edildiği ifade edildi.

Eski partisindeyken “eşekli protesto” ile gündeme gelip Ak Parti’de kabul görmeyen Ahmet KUZU’nun tepeden inme bir şekilde Merkez İlçeye getirildiği ve şimdi de Milletvekilliği yolunu kendisine açmak için delegelerde ayarlama yoluna gittiği belirtiliyor.

Delege listesine itirazların bile dikkate alınmadığını belirten partililer, pek çok iddia ortada iken bunun kamuoyuna yansımaması için etkin “Ankara bağlamlı” telefonların devreye girdiğini dile getiriyorlar.

Genel seçimlere az bir süre kala Ak Parti de hep devam eden Ahmet Kuzu çatlağının, parti içi huzursuzluklara da neden olduğu ve bunun geçen yapılan delege seçimlerinde gün yüzüne iyice çıktığı ifade ediliyor.