Tarih: 14.10.2015 23:20

Kuzuların Sessizliği

Facebook Twitter Linked-in

 

İkinci dönem Başkanlığını yaşayan AYDIN, kamuoyunda sıklıkla eleştiriliyor. İyi bir ekip kuramadığı biryana, kurduğu ekibinin de eski çalışma arkadaşlarından oluştuğu biliniyor. Şaban KAYA, Mahir KUZUCU ve Ahmet ÖZAYDIN gibi düşük profilli Başkan Yardımcıları ve yöneticilerin, Belediyenin gelecek vizyonunun çizmede yetersiz kaldıkları vurgulanıyor.

Şaban KAYA´nın ÖZBELSAN boyutunda kafasına göre bir şekillendirme içerisine girdiği ve özellikle ÜRGÜP zamanında alınanların yerlerini değiştirdiği alınan bilgiler arasında.

Ahmet ÖZAYDIN´ın ise kültür ve sosyal işlerle iştigalden ziyade, şehrin bürokratik işleyişline ara ara müdahil olmak istediği lakin asıl işi olan Belediyeciliği dahi, zar zor yapabildiği belirtiliyor. Belediye´nin kültürde nal topladığı tarafsız gözlemcilerce ifade edilirken, Kültür gibi kapsamlı bir çalışmanın ÖZAYDIN tarafından yapılamayacağı ifade ediliyor.

Belediye ekibinin en zayıf halkalarından birinin ise Mahir KUZUCU olduğu biliniyor. Akrabalık ilişkileri nedeniyle Belediye yönetiminde olan KUZUCU´nun şahsi işlerini ustaca takip ettiği iddia ediliyor. Belediyenin gelecek vizyonunun belirlenmesinde aktif bir gayret içerisine girmekten imtina eden KUZUCU´nun,edilgen bir yönetim prensibini benimsediği ve pasif bir düşünce içerisinde olduğu belirtiliyor.

Mahir KUZUCU´dan Başkan AYDIN´ın neden vaz geçemediği ile ilgili geniş bir araştırma dosyası hazırlayan SİVAS POSTASI GAZETESİ, elde ettiği sonuçları zaman zaman Sivas kamuoyu ile paylaşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —