KUZU´yu BİLGİN mi Koruyor?

KUZU´yu BİLGİN mi Koruyor?

Sivas Ak Parti´de sular durulmuyor. Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı kent meydanında ?eşekle? protesto eden Ahmet KUZU´yu, partide Hilmi BİLGİN´in tuttuğunu belirten partililer, biran önce KUZU´nun ihracını istiyorlar.

 

Sivas Ak Parti içinde, Hilmi BİLGİN Ahmet KUZU ittifakının geçen seçimlerde yenilgiyi partiye yaşattığını dile getiren parti kaynakları, Ahmet KUZU´nun partiye geldiği günden beri hoş karşılanmadığı ve KUZU´nun Ak Parti ile uyuşmadığını belirtiyorlar.

Görevden alınmasına ramak kala Milletvekili Hilmi BİLGİN´in Genel Merkez bağlamlı devreye girmesi ile göreve devam ettirilen KUZU´nun, olası erken seçimde kayıpların da bir sebebi olacağı dile getiriliyor.

Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı kent meydanında ?eşekle? protesto etmesini bir türlü unutamadıklarını belirten partililer, KUZU´nun  Recep Tayyip ERDOĞPAN gibi bir dünya liderini bu tür seviyesiz bir protesto şekli ile protesto edip partide kalmasını anlayamadıkları görüşlerini dillendiriyorlar.

 KUZU´yu partide HİLMİ BİLGİN´in tuttuğunu dile getiren parti kaynakları, Hilmi BİLGİN´in neden partide KUZU´yun tutmak zorunda olduğunun ise iyi araştırılması gerektiğini vurguluyorlar.



Anahtar Kelimeler: KUZU BİLGİN Koruyor