Tarih: 13.02.2016 01:14

Laf Kolay, Ya İcraat?

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas vakıf eserlerinin kıymetini bir tülü anlayamadı. Kaderine terk edilen BEHRAMPAŞA Hanı bir yana üç neslin içini göremediği GÖK MEDRESE´nin içler acısı hali Vakıf medeniyetini iyi koruyamadığımızı gösteriyor.

Sivas merkezde Vakıflar Müdürlüğü tarafından restore edilen ve Vakıflar Müdürü Cemal KARACA´nın milleti oraya toplayıp şatafatlı bir merasim ile açılış törenini gerçekleştirdiği Abadan Camii´nde az kalsın büyük bir kaza yaşanacaktı.

Cuma namazı esnasında avizenin düşmesi sonucunda 3 kişi yaralandı.

Camiinin yeni restore edildiğini belirten mahalle sakinleri, Vakıfların burayı yeterince denetlemediği ve üstün körü bir restorasyon gerçekleştiğini belirttiler.

STK´larda lafı bereketli sohbetlerden kendini alamayan Vakıflar Müdürü KARACA´nın işini iyi yapıp yapmadığı ise sorgulanıyor.

Laf yerine icraat olması gerekirken, mühendislik ve diğer hataların Vakıflar tarafından neden incelenmediği vatandaşlarca sorgulanıyor.

JAPONYA gibi modern ülkelerde, herhangi bir yaralanmada kusuru olanlar istifa ederken, SİVAS gibi illerde ise, vurdumduymazlığa ara verilmiyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —