Liste Kötü Umut YILMAZ

Liste Kötü Umut YILMAZ

Sivas seçimlere hazırlanıyor. 1 Kasım seçimlerinde kaybettiği oyları yeniden almak isteyen Ak Parti, yine kötü bir liste hazırlayarak seçmen karşısına çıkıyor. Sivas Ak Parti Teşkilatı, listenin sıkıntısını bildiği için TBMM Başkanı YILMAZ´a güveniyor.

 

Haziran seçimlerinde kötü bir liste ile Sivaslı seçmen karşısına çıkan Ak Parti, oylarının önemli bir kısmını kaybetmişti. Bundan ders almayan Genel Merkez anketler, kamuoyu nabzı ve STK´ların görüşlerini almadan yine adeta aynı liste ile seçmen karşısına çıktı.

Dördüncü sıraya konulan Habip SOLUK´un,Zara eksenli bazı oyları Ak Parti´ye taşıyabileceği lakin Hilmi BİLGİN´in kayıplarına denk gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

BİLGİN´in liste de olması ile Ak Parti´nin oy kaybına uğrayacağı ve bunu SOLUK ile engellemeyi hedefleyen Partinin, bunu başaramayacağı parti kaynaklarınca dile getiriliyor.

Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı kent meydanında ?eşekle protesto? ederek hakaret eden Ahmet KUZU´nun da seçmenler tarafından sevilmediği ve oy kaybına partiyi uğrattığı dillendiriliyor. Ahmet KUZU ve Hilmi BİLGİN ikilisinin, halk tabanları olmadığını dile getiren partililer, bu isimlerle seçmen karşısına Ak Partinin çıkması durumunda, ağır bir hezimete uğrayacağını ifade ediyorlar.

Kötü bir listeyi gören Sivas Ak Partililer, TBMM Başkanı İsmet YILMAZ´ın şaibeye bulaşmamış kişiliğinin oy kayıplarını engelleyeceğini düşünüyorlar. Propaganda döneminde sık sık İsmet YILMAZile sahaya inmeyi düşünen Ak Parti, 3 vekil sayısını 4 vekile çıkarmanın uğraşını vereceklerini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Liste Kötü Umut YILMAZ
Yusuf Kul
27.09.2015 13:18:41
akp herşeye rağmen 4 vekili alabilirdi ancak liste 3 ün mümkün olmayacağını söylüyor.

Selçuk
27.09.2015 16:39:55
Ne 4´ü ne 3´ü akp bu liste ile kendini SİVASTA bitirdi.Bu listeyi artık İsmet yılmazda kurtaramaz.Vatandaş beni önemsemeyen umursamayan kimseye oy vermem diyor İNİN SAHAYA bir bakın bakalım.Sivasta MHP 3 vekilide ALLAHIN izniyle alıcaktır.Çünkü listesi ADAM GİBİ ADAMLARLA doludur.

zeliha
27.09.2015 17:01:24
Habip soluk zara eksenli oyları akpye taşıcakmış.GÜLDÜRMEYİN. AHMET ÜSTÜNDAĞ hocamız ne güne duruyor?SİVASta ADAM DERSENİZ İLK SAYACAĞIM kişidir.Zaten onun yetiştirdiği öğrenciler oy verirse AKP sivasta hezimet yaşayacaktır.

taner
30.09.2015 02:56:07
TAMAM GÜVENELİMDE HENÜZ NE BELEDİYE BAŞKANINA BİR UYARI YAPTI NEDE BİR SORUŞTURMA AÇTIRDI, SİVAS POSTASINA BİR GÖZ ATSA neolur, BÜRSÜRÜ PİS KOKU VAR SİVASTA, MANŞETLERE HİÇ BAKMAZMI İSMET BEY HALK OLARAK MERAK EDİYORUZ, HALKIN YETKİSİ YOK KENDİSİNİN VAR NEDEN MÜDAHALE ETMİYOR , NEYİ BEKLİYOR, MERAKLA İZLİYORUZ, SİVASTAKİ VEKİL SAYISINI BİRE DÜŞMESİNİMİ BEKLİYOR ACABA, belediye kızılırmakla yatıp kızılırmakla kalkıyor, kütüphane işi gibi olacak herhalde ,,