Liste Sancısı Başladı

Liste Sancısı Başladı

Sivas Ak Parti derin bir sessizlik içerisinde. Beklemedikleri bir liste ile karşılaşan partililer, seçmene hangi argümanları sunacaklarını kara kara düşünüyorlar. YILMAZ ve AKKAŞ olumlu bulunurken, diğer üç ismin oy kaybettireceği belirtiliyor.

 

Milletvekilliği listelerinin açıklanması akabinde umduğu bir listeyi göremeyen Ak Parti, deyim yerindeyse tıp oynuyor. Genel Merkez bağlamlı yukardan dikte edilen liste karşısında kimse yüksek sesle eleştiri yükseltemezken, alttan alta bu listenin seçmeni kapsayamayacağı görüşlerini dillendiriyorlar.

Tabanı olan pek çok aday adayı olmasına rağmen, halk desteği olmayan Hilmi BİLGİN ve Selim DURSUN ile seçime girecek olan Ak Parti, oylarını yeniden MHP ve CHP´ye kaptırma ile karşı karşıya.

Teşkilatın listenin hazırlanmasında bir katkısının olmadığı görülürken, halk tarafından sevilen Hakan AKKAŞ´ın ise seçilemeyecek yerden listeye konması eleştiri alıyor.

Hilmi BİLGİN´in kaybettireceği oyları telafi etme maksadı ile Habip SOLUK´un dördüncü sıraya konmasının da haksızlık olduğuna vurgu yapan partililer, bu listenin 7 Haziran seçimlerindeki sonucu doğuracağı hatta MHP ve CHP´nin iyi çalışması durumunda sonucun 2-2-1 şeklinde tezahür edeceğini belirtiyorlar.

TBMM Başkanı İsmet YILMAZ ve Hakan AKKAŞ´ın halk desteği ve partililerce kabulü gözlemlenirken, Hilmi BİLGİN, Selim DURSUN ve Habip SOLUK´un partiye oy kazandırmayacağı belirtiliyor.

Emekli müsteşar SOLUK´un, Zara endeksli bir propagandaya ağırlık vereceği lakin pek çok Zaralı´nın SOLUK´un sırasını beğenmediği için Ak Partiye karşı serin durdukları alınan bilgiler arasında.



Anahtar Kelimeler: Liste Sancısı Başladı
sercan
22.09.2015 01:59:00
Vatandaş artık akpden soğudu sırf bu listelerle alakalı değil genel olarak.Sivasta bu kistee ile MHP 3 AKP 1 CHP 1 vatandaş MHP ye artık umutla bakıyor adaylarına bakın bakalım.SİVASIN İÇİNDEN SİVASIN EVLATLARI hergün aramızdalar.BU SAATEN SONRA SİVAS boşa oy vermez.

Nejat DEMİR
22.09.2015 12:33:05
AKPARTİ 5 bir ihtimal 4 Kesin Hakan beyi vekilimiz olarak görmek ne güzel olur. Haydi Bismillah.

altan
22.09.2015 14:25:06
Hepsi out!!!!

Muamma
23.09.2015 09:50:53
Şakamı yapıyorsun hakan akkaş kim ne yapmış sivas â.liste korkunç kötü,çok kaybeder akp coooook

BOZKURT DEDE
24.09.2015 01:15:13
Zara AHMET ÜSTÜNDAĞ diyor ne habip soluğu?GÖRECEKSİNİZ. MHP SİVASTA ŞAHA KALKICAK 3 VEKİL ÇIKARTICAK.SİVASLI ARTIK GERÇEKLERİ GÖRDÜ UYANDI.HERKES SANDIKTA GÖRECEK ALLAHIN İZNİYLE...

Yusuf Kul
24.09.2015 15:11:46
7 haziran seçimlerini iyi okuduklarını söylüyorlardı ama okudukları kulaklarından çıkmış gitmiş.seçimlerde 3 şans veriyordum tuttu, bu şeçimlerde de 2 şans veriyorum.muhtemelen akp 2 de kalacak.

derya bilgin
28.09.2015 09:06:59
Sayın sivas postası yetkilileri, sadece çıkarlarınız doğrultusunda işinize geldiği gibi haber yapıyor, ak partinin oy kaybına uğramasını sabırsızlıkla bekliyorsunuz, ismet bey 7 haziran listesinde de vardı ne oldu 1 vekil kaybedildi, şimdi yeniden alınabilir. ismet bey, habib bey ve hakan bey çalışkan ve sevilen insanlar insanlar neden olmasın...

furkan
28.09.2015 10:34:40
Habib Soluk getireceği oyların önüne geçmeye çalışıyorsunuz, millet sizden daha akıllı kimseyi cahil yerine koymayın

Sefilix
2.10.2015 11:58:09
furkan bey habib soluk getrieceği oylar derken ya hu bu akp iktidarı ve (şenerin bakalnlık dönemi hariç) bürokratları sivasa ne yapmış Allah için bir söyleyin yahu. seçmen sayısı düşen illerden biriside sivas. nasıl bir piskolojiniz var kardeşim sizin anlamadım doğrusu. hani biz burda yaşamıyor olsak görmesek anlarız belkide siz herkesi kendi seçmeniniz gibi mi sanıyorsunuz. gerçi haklısınız hiç bir şey yapmadığı halde en çok oyu sivastan alıyor ya akp adamlarda haklı. ha unutmadan şunlarıda yazayımda hemen saldırmayın bana. ne demişti erbakan hoca akp ye oy vermek cehennemden bilet almak gibidir.