LİSTELER, LİSTELER...

LİSTELER, LİSTELER...

ŞUANA kadar her iki ismin de vekillik için bir açıklama yapmamalarına rağmen, yakın çevreleri ikisinden birinin vekillik için hazır olduğunu belirtiyorlar. ŞEHİR siyasi akışını bilenler ise AKSU ve AKKAŞ'a şans tanımıyor.

SPHM ÖZEL HABER

Şehir siyaseti hızlanırken, AKKAŞ ve AKSU'nun uzun zamandan bu yana siyasi arenada olduklarından dolayı şanslarının vekillik için az olduğu iddia ediliyor. Olası liste durumunda aralarında akrabalık da olan bu iki isimden sadece birinin listeye girmeye uğraşacağı biliniyor.

AKKAŞ'ın siyasi hayatının en üst noktasının, İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI olduğu ve bu konumunu noktalayarak aktif siyasete veda edeceği yorumlanırken, AKKAŞ'a göre listeye girme şansı en yüksek olan AKSU'nun da, bunu zorlayacağı lakin kamuoyunun AKSU'dan ziyade yeni isimleri listede görmek istediği vurgulanıyor.

Sivas'ta on yıldan fazla görev yapan Salih AYHAN'ın, yakın dostları olan AKSU ve AKKAŞ'ın , aday adaylıklarını açıklamadan önce Şanlıurfa'ya giderek istişare yapma durumlarının da yüksek olduğu vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: LİSTELER LİSTELER...