Listenin SİVAS´ta Yapılması Bekleniyor

Listenin SİVAS´ta Yapılması Bekleniyor

Sivas seçimlere hazırlanırken, listeye kimin gireceği merak ediliyor. Geçtiğimiz dönemki listeye Genel Merkez kontenjyanından giren Hilmi BİLGİN, Selim DURSUN, Adem YILDIRIM ve Yalçın ÖZDEMİR´e, yeni dönemde şans tanınmazken, şehrin benimsediği yeni isim

 

Geçtiğimiz dönemki seçimlerde kötü bir listeden dolayı ağır bir yenilgi yaşayan Sivas Ak Parti, deyim yerindeyse diken üstünde. 7 Haziran seçimlerine özellikle Genel Merkez bağlamlı bir liste ile giren Ak Parti´nin bu listesi kabul görmemiş oyların MHP^´ye kaymasına neden olmuştu.

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın liste başı olduğu geçen dönem, Şehirde sert bir şekilde eleştiri alan Hilmi BİLGİN´in ise Mustafa ŞENTOP´un dahili ile listeye girdiği biliniyor.

Zor zamanlar içinde bulunan Ak Parti Genel Merkezinin, Sivas listesine müdahale etmemesi gerektiğini dile getiren parti kaynakları, olası bir müdahale durumunda sonucun 1-2-2 şekline dönüşebileceği yorumlarını yapıyorlar.

Başbakan DAVUTOĞLU´nun Sivas´ın yerel unsurlarını dikkate alması gerektiği görüşlerini dile getiren Ak Parti kaynakları, yerelde başarı gösteren ve halk tabanı olan pek çok aday adayının, listeye alınması gerektiğini belirtiyorlar.

1 Kasım seçimlerine Ak Parti´nin halkı kapsayacak bir liste ile girmesi bekleniyor.



hamit
28.08.2015 18:30:42
Akp halktan birisini listeye koyarsa mhpye kaptırdığı oyları geri alır.Vatandaş bunu bekliyor yoksa sivasta sıkıntıya girer.Herkes tarafından sevilen sayılan duruşu olan birisi gerek milletin istediği isim AHMET ÜSTÜNDAĞ hocamı mecliste görmek istiyoruz.YİĞİDO KANGAL

Nejat DEMİR
30.08.2015 16:51:41
Artık ak parti şapkasını önüne koyup aklını başına almalıdır.Hilmi Bilgin Adem Yıldırım gibi isimleri artık sivaslı istememektedir. Sivaslının tabanın sesine kulak vermeli ve sivasdan çıkmış sivasda yaşayan insanlardan vekil seçilmelidir

Nejat DEMİR
30.08.2015 20:06:43
Abdullatif ŞENER, İsmet YILMAZ, Edibe SÖZEN, Necaattin ÇELİK, Göksel ARAS bişi bir yerde Sivasın vekaletine AKPARTİLİ beş vekil en az üç BAKAN Sivasıma yakışan işte bu.

Nejat DEMİR
30.08.2015 23:48:18
ayrıca şunu da belirteyimki mevcut il başkanı derhal vakit kaybetmeksizin görevi bırakmalıdır. Ak partiye zerre faydası olmadığı gibi oy kaybında vebali büyüktür.

SEZER HANGİ PARTİ OLURSA OLSUN
31.08.2015 14:43:10
Sayın ahmet üstündağ ağabey hangi partiden aday olursan ol yanındayız.Ama gönlümüz MHP den yanadır.ADAMLIĞIN duruşuna kefiliz.ALLAH her daim yanında olsun.

İbrahim Sergen
1.09.2015 09:01:19
Sivas ın içinden biri aranıyorsa her kesimin taktirini toplayan bu ismin kesinlikle İbrahim Coşkun olması gerekli Sivasspor türübünlerinin istediği isim eğer o aday gösterilirse kesinlikle 4 vekil gidilir.

SİNEM
3.09.2015 17:07:29
Sayın Ahmet Üstündağ hocamı akpden aday olarak görmek istiyoruz.Eğer aday olursa sivasta dengeler değişecektir.

Yorumcu 1
14.09.2015 13:59:31
Ahmet KALELİ beyefendiyi listede kesinlikle görmek istiyoruz. Belediye başkan yardımcışığı sırasında da Sivasımıza pek çok faydası dokunmuş canla ve başla çlışmıştır.Diğer adayların hepsinden daha tecrübeli ve bilgilidir. .Bu işi lauıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Sivas halkı olarak onu destekliyoruz ..