Listeye PARALEL Sızma

Listeye PARALEL Sızma

Aday adaylarının başvurusunu alan Sivas Ak Parti teşkilatında ölüm sessizliği yaşanıyor. Kimsenin dillendirmediği, lakin kulaktan kulağa yayılan bir habere göre, PARALEL YAPI´nın listeye çok önemli bir isim yerleştirdiği konuşuluyor.

 

Devlet Paralel ve PKK ile mücadele ederken Sivas´ta tuhaf bir liste oluştu. Epey bir aday adayının başvurduğu AK Pati´de adeta seçim heyecanı yerine ?cenaze evi? görünümü hakim. Aday adaylarını iyice inceleyen köklü Ak Partililer, listede çok önemli Paralel Yapı mensubunun bulunduğunu vurguluyorlar.

Ak Parti Genel Merkezinin de anket çalışması ile kamuoyu nabzını tuttuğu ortada iken, buna rağmen derin bir sessizlik ve belirsizliğin parti içinde kol gezdiği haber merkezimize gelmeye devam diyor.

Özellikle çok önemli bir ismin geçmiş zamanlarda Sivas´taki pek çok arsayı ?Paralel Yapı? ya ayırdığı ve sık sık Paralel şekillenmeleri kolladığı gelen bilgiler arasında.

Eylül ortası gibi kesin listenin ilan edileceği bilinirken, Devletin Paralel yapı ile mücadelesini göz ardı eden bu ismin, listede olup olmayacağı merakla bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Listeye PARALEL Sızma