Listeyi Zorlayacak İsimler!

Listeyi Zorlayacak İsimler!

Seçimler için SİVAS´ta hummalı bir yarış yaşanıyor. Ak Parti´de pek çok isim aday adaylığını açıklarken, diğer partilerde de hareketlilik yaşanıyor. Halk tabanı olan Muharrem ELİŞ ve Hakan AKKAŞ´ın da aday adaylık başvurusunda bulunmaları, sürecin hareket

SPHM ÖÖZEL HABER

Bütün TÜRKİYE´de olduğu gibi SİVAS´ta da vekillik heyecanı dorukta. Özellikle iktidar partisi Ak Parti´de yoğun bir aday adayı başvurusu yaşanırken, diğer partilerin de kıran kırana bir seçim mücadelesine hazırlandıkları gözlemleniyor.

Ak Parti Sivas Milletvekili olmak için aday adaylık başvurusunda Muharrem ELİŞ ve Hakan AKKAŞ´ın da baş vurduğu biliniyor.

Geçtiğimiz dönem temayülde ismi öne çıkan Muharrem ELİŞ´in bu dönem daha iyi asılacağı ve listeye girmek için yoğun çaba harcayacağı bilgilerine ulaşıldı.

Bir diğer yandan Hakan AKKAŞ´a da şans tanınıyor. Hakan AKKAŞ´ın da aday adaylık başvurusunda bulunduğu ve aynen ELİŞ gibi şansı yüksek aday adaylarından biri olduğu vurgulanıyor.

Halk tabanları olmayan Hilmi BİLGİN ve Selim DURSUN´dan boşalacak yerlere epey bir talip olduğu ve aday adayların bu yerlere yöneldikleri belirtiliyor.



Anahtar Kelimeler: Listeyi Zorlayacak İsimler
sedat
30.04.2018 22:42:19
resimdeki bu ikili adaylığa yakışır, yeni yuzler şart artık

semih nam
3.05.2018 08:16:40
Bildiğimiz kadarıyla muharrem de ülfetle ilişkiliydi peki nasıl oluyor bunların bir kısmı içerde kimileri milletvekili aday adayı,hakan ise il başkanlığından dolayı tanınan biri ama olumsuz tabiki. parti kendisi teklif etmeli bence biz seninle çalışmak istiyoruz demeli ve belirlemeli vekillerini