Liyakat, Liyakat, Liyakat

Liyakat, Liyakat, Liyakat

TÜDEMSAŞ Genel Müdürü´nün Bakanlık müşaviri olarak atanması akabinde, boş kalan Genel Müdürlük için MÜHENDİS kökenli, işinin ehli sistemi bilen birinin atanması bekleniyor.

 

Tüdemsaş Genel Müdürü Ulaştırma Bakanlığına müşavir olarak atanması kamuoyunda duyulurken, iyisiyle kötüsüyle Tüdemsaş´ta görev yaptığı süre içindebir şeyler yapmaya çalıştığı herkes tarafından biliniyor.

Ancak giden genel müdür mühendis kökenli olsa idi Tüdemsaş daha ivme kazanmasının  mümkün olabileceği belirtiliyor.

Yakında ise buraya bir genel müdürünün atanacağı biliniyor.Fakat hem Sivas´ın özellikle Tüdemsaş ve TCDD demiryolu çalışanlarının hassasiyetle istedikleri ve daha önce yapılan hataya düşülmemesi icin atanacak genel müdürün kesinlikle teknik kökenli mühendislik fakültesi bir okul mezunu olması yetkililerden isteniyor.

Yeni atanacak GENEL MÜDÜR´ün Mühendis olmasının şart olduğunu dile getiren kurumun içinde işi bilenler, SİVAS´ın elinde burasının kaldığı olası bir beceriksiz atama durumunda burasının da kaybedilebileceği belirtilmekte.

TÜDEMSAŞ´ın Türkiye ve AVRUPA´nın hatta dünyanın MODERN VİR VAGON FABRİKASI olabilmesinin mümkün olduğu, buynun da işin ehli yöneticiler sayesinde olabileceği vurgulanmakta.

Orman, Deniz ve Turizm gelirleri olmayan şehrin TÜDEMSAŞ gibi ekonomik birlikteliklerinin de iyi yönetilmemesi durumunda büyük göçlerin yaşanabileceği, Yetkililerin özellikle İktidar Partisinin en azından burasının yönetim erki için ?liyakatli işinin ehli? insanları ataması şehir kamuoyunda arzulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Liyakat Liyakat Liyakat