Liyakat, Liyakat, Liyakat

Liyakat, Liyakat, Liyakat

Cumhuriyet Üniversitesi şehrin gündeminde. Özellikle bazı isimlerin Rektörü yanlış yönlendirip dar çevre içine soktukları gözlemlenirken, başta Hakan YEKBAŞ olmak üzere danışman kadronun ise yanlış adımları ve başarısızlıkları, istifaları beraberinde geti

SPHM ÖZEL HABER

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, şehrin ve ülkenin gündeminden düşmemeye devam ediyor. Yerel ve Ulusal basına her fırsatta demeç veya görüş bildirmeden geri durmayan pek çok yönetici, üniversitenin imajına zarar verirlerken, bazı öğretim üyelerinin üniversiteden gittiği hatta gitme girişiminde oldukları haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

Üniversite içinde hoşnutsuzlukların da baş göstermeye devam ettiği özellikle Hakan YEKBAŞ ve Danışmanların yanlış adımlar ve hesapsız davranışlar nedeniyle hoşnutsuzlukların had safhaya ulaştığı bilgilerine ulaşıldı.

Üniversite kaynakları Hakan YEKBAŞ ve danışman kadrosunun Rektörü yanlış yönlendirmeler içine soktukları, yelpazeyi genişletip bilimsel farkındalıkların daha öne alınması gerekirken, personel bağlamlı bakış ve düşüncelerin üniversitede büyük hoşnutsuzluk yarattığını bildiriyorlar.

Liyakatın ve adaletin mihmandar edilmemeye devam ettiği sürece, üniversitenin şehirdeki normal liseler seviyesine doğru gerileyeceği yorumları yapılıyor?

Üniversitede yönetici görevinde bulunan isimlerden pek çoğunun bu kişiler nedeniyle yakın zamanda istifayı düşündükleri hatta imkan dahilinde şehirden de gidecekleri alınan bilgiler arasında.



Anahtar Kelimeler: Liyakat Liyakat Liyakat