Liyakat, Liyakat, Liyakat

Liyakat, Liyakat, Liyakat

SİVAS´ta KÜLTÜR MÜDÜRÜ´nün kim olacağı merak ediliyor. Yaklaşık 10´nun üzerinde hiçbir vasfı olmayan, hayatlarında bir paragraflık makale dahi yazamayan kişilerin kulis yaparak referans bulduğu haber merkezimize ulaşırken, bu vasıfsızlardan birinin atanma

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS, artık ehliyet ve liyakat üzre bir yapılanmayı bekliyor. Kültür Müdürlüğü için hayatlarında bir kitap dahi okumamış bazı isimlerin, dernek ve vakıf klanlarını kullanarak KÜLTÜR MÜDÜRÜ olmak için yoğun çaba göstermeleri ise ibretle takip ediliyor.

Kendini yetiştiremeyen, bir cümlelik bilgi ve birikimi olmayan bazı isimlerin ise, şimdiden ?referans? buldukları belirtiliyor.

10´un üzerinde insanın KÜLTÜR MÜDÜRÜ olmak için yoğun çaba verdiği bilinirken, nitelik yoksunu bazı isimlerin ise KÜLTÜR MÜDÜRÜ İSTİARESİNE yatmaları ise hayret, ibret ve kuşku ile izleniyor.

 



Anahtar Kelimeler: Liyakat Liyakat Liyakat
Yakup
3.04.2019 13:22:53
Teoman Karaca hiçbir mevzuatı bilmeyen bir kişi özbelsanda tekniker olarak çalışıp, daha sonra dışarıdan iki yıl daha okuyup okul bitiren daha sonra Kültür Müdür Yardımcılığına atanan bu kişi Eğer Asaleten Kültür Müdürü olursa Sivasa çok ama çok yazık olur Kadir Hocayı arar oluruz Müdür Yardımcılığı bile bu kişiye fazla bir an önce bilgili tahsilli konuşmasını bilen mütavazi çalışkan bir Kültür Müdürü atanmasını istiyoruz.

Berkan Kutlu
3.04.2019 14:58:39
Kadir Pürlü vardı ya tekrar o gelsin...Sayesinde yıllarca ilimize Kültür girişi ve çıkışı yasaklandı...Bir idari amirde çıkıp KRAL ÇIPLAK demedi yıllarca sizden başka