LOJİSTİK KÖY Tamam!

LOJİSTİK KÖY Tamam!

Sivas´ın yıllardır beklediği LOJİSTİK KÖY hayali sonunda gerçekleşiyor. Sivas Milletvekili Habip SOLUK´un müstearlığından bu yana takip ettiği Lojistik Köy için sondaj ve etüt sözleşmesinin imzalandığı bilgisine ulaşıldı.

 

Sivas´ı Türkiye´de stratejik bir il yapacak olan adımlar peşi peşine geliyor. Karadeniz Akdeniz Yolu ile denizlere daha kolay ulaşacak olan şehir, kurulmasında son aşamaya gelen Lojistik Köy ile de önemli bir merkez olacak.

Milli Vagon üretiminin de burada gerçekleşmesi ile, Sivas´ın çok önemli gelişmeler yaşayacağı ve göçün önleneceği belirtiliyor.

Müsteşarlığı zamanından bu yana yapılması planlanan 16 Lojistik Köy içine Sivas´ı da dahil eden Habip SOLUK, Vekilliği döneminde de bunu takip ederek, şehir adına çok önemli bir kazanım elde etti.

Son alınan bilgilere göre ise Lojistik Köy için bitirici adımların atıldığı öğrenildi. Kurulması planlanan Lojistik Köy için SONDAJ ve ETÜT sözleşmesinin imzalanarak yer teslimin yapılması memnuniyet oluşturdu.

Bu yatırım ile pek çok kişinin istihdam edileceği gibi, Sivas´ın da stratejik öneminin daha da perçinleneceği vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: LOJİSTİK Tamam