MAHKEMEDE HESAP VERECEK!

MAHKEMEDE HESAP VERECEK!

SİVAS´ta ve MANİSA´da ?akçeli işlere? karışan Mustafa ALTINSOY, Manisa ÇİFTLİK Davasından hakim karşısına çıkarken, SİVAS´ta da ?GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN? Nisan´daki mahkemeye gelmemişti. 10 TEMMUZ´daki mahkemeye ise geleceği düşünülüyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta görev yerinde olmadığı halde ?tüyü bitmemiş bu gariban milletin parasını? alan MUSTAFA ALTINSOY, birkaç vatanperver eğitimci ve SİVAS POSTASI tarafından püskürtüldü.

SİVAS görevi zamanında pek çok usulsüzlük nedeniyle görevi kötüye kullandığı iddiası ile mahkemeye verilen ALTINSOY´un Bakanlık müfettişi incelemesinde ?suçu sübuta eren? bulgular da kayıtlara geçmişti.

Bunun yanı sıra İSTİKLAL MARŞI Hassasiyeti olmayan karaktersiz SATILIK okul idarecilerini satın alarak onları kirli işlerinde kullanan ALTINSOY´un mahkemede ne diyeceği merak ediliyor.

Mustafa ALTINSOY´un ayrıca bir firmadan MİLLİ EĞİTİMİN sağlam masalarını değiştirttiği ve bu firmanın da LOJMANINI donattığı iddia ediliyordu. Her ne kadar parasını verdim dese de bunun bir karşılıklı anlaşma olduğu algısı da kamuoyunda hala konuşulmaya devam ediyor.

Milli duyarlılığı olmayanları SİVAS´tan gittiği halde koruma duyarlılığı ile hareket eden ALTINSOY´un FETÖ dosyaları konusunda da kapatma eğilimli hareket ettiği BAKANLIK MÜFETTİŞ raporlarına yansıyan ayrıntılardan bazıları.



Anahtar Kelimeler: MAHKEMEDE HESAP VERECEK