"MAKAM ARACI" Kullanmayacak!

SİVAS´ta dünden bu yana MHP rüzgarı esiyor. Vekil Ahmet ÖZYÜREK´e halkın teveccühü bilinirken, Belediye´ye talip olan Memet ER´in açıklamaları da kamuoyunda makes buldu. ER´in seçilmesi durumunda ?BAŞKANLIK maaşını ?şehit ve gazi ailelerine bağışlayacağın

SPHM ÖZEL HABER

Genel seçimlerde, Sivas´ın sevilen vekillerinden Ahmet ÖZYÜREK´in oluşturduğu sinerji devam ediyor. MHP, şehirde her yerde konuşulmaya devam ederken, BELEDİYE´yi almayı kafasına koyan Memet ER´in beyanatı ise ilgi odağı oldu.

SİVAS tarihinde ilk defa bir Belediye Başkan adayının ?MAKAM ARACI kullanmayacağım ve MAAŞIMI almayarak Üstün zekalı çocuklar, şehit ve gazilere bağışlayacağım demesi şehirde günün konusu oldu.

SİVASLILARIN muzdarip olduğu Başkanların inşaat işleri yapmasına da atıfta bulunan Memet ER ?kendi ve ailesinin? inşat işlerine girmeyeceğini dile getirdi.

Şehirde MHP´nin estirdiği rüzgara dikkat çeken şehir kamuoyu, partinin GENEL SEÇİMLERDE uyguladığı taktiği uygulaması durumunda BELEDİYE seçimlerini alabileceğini dile getiriyorlar.

Özellikle SİVAS´ın sevilen ismi haline gelen ÖZYÜREK´in seçim çalışma taktiğini belirlemesi durumunda MHP´nin çok önemli oy artırımını sürdüreceği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: MAKAM ARACI Kullanmayacak
sinan korkmaz
24.11.2018 12:03:12
helal olsun allah gönlüne göre versin memmet abi