MAKAMIN ve MÜLKÜN Sahibi MİLLETTİR!

MAKAMIN ve MÜLKÜN Sahibi MİLLETTİR!

Makamların ve Mülkün asil sahibi MİLLET geçim sıkıntısı içersinde yaşarken, Resmi Araç keyfiyeti kabul edilmiyor.Şehrin dört bir noktasında KAYMAKAMLAR başta olmak üzere pek çok kurumun RESMİ araçları adeta cirit atıyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta akıl almaz olaylar göze çarpıyor. Şehrin pek çok noktasında resmi plakalı araçların keyfiyete binayen dolaştığını haber merkezimize ileten vatandaşlar, bu da olmaz diyorlar. İlçelerden gelen KAYMAKAMLARIN şoförlerini denetleyip denetlemedikleri tam bir muamma iken, şoförlerin bu araçları hangi kullanım şartları için kullandıkları ise merak ediliyor.

Buna benzer  diğer resmi kurum araçlarının da keyfi kullanıma dair bilgiler geliyor. Mülkün ve Makamların asil sahibi MİLLETİN geçim sıkıntısı içinde olduğu günümüzde, resmi araçların böyle gelişigüzel kullanılması tepki çekiyor.

SİVAS VALİLİĞİ´nin bu keyfiyete biran önce müdahale etmesi bekleniyor.



Muzaffer Demir
20.05.2019 10:36:13
özel idare müdürlerini de unutmayın. hepsinin altında bir şöför bir araba. devlete katkılarından çok zararları var. personele de verilsin makam arabası. mevzuatta olmayan makam aracı müdüre veriliyorsa, personele de verilebilir