Malatya´ya LOJİSTİK Üs

Malatya´ya LOJİSTİK Üs

MALATYA´ya TÜRK KIZILAYI tarafından önemli bir yatırım yapılıyor.KIZILAY Malatya´ya LOJİSTİK ÜS kuruyor. 20 Milyon dolarlık yatırım yapılacakken, yaklaşık 2 bin kişiye iş imkânı sağlanacak.

Uluslar arası FİLM Festivali, KİTAP Fuarı, Kültür Şölenleri ile şehirlerinin FELSEFELERİNİ oluşturan MALATYALILAR, bu sinerjinin ekonomik döngüsünü de hayata geçirmeye devam ediyorlar.

Son olarak MALATYA´ya TÜRK KIZILAYI tarafından LOJİSTİK ÜS kurulacağı bilgilerine ulaşıldı. Eski bir vagon onarım fabrikası yerine yapılacak olan LOJİSTİK ÜS için 20 milyon dolarlık yatarım yapılacakken, 2 bin kişinin de aş ve iş sahibi olacağı öğrenildi.

RESMİ GAZETEDE yayınlanarak onayın da resmileştiği görülürken, 2019 yılı itibariyle çalışmaların hızlı bir şekilde yapılarak bu büyük projenin hayata geçirileceği öğrenildi.

MALALATYA önemli çalışmalar ile gündem oluştururken, SİVAS´ın ise ?sosyal medya? üzerindeki sanal uğraşları komik bulunuyor. Şehrin nitelikli icraatları dahili için donanımlı ekipler kurmak yerine ?köycülük? mantığı ile KLAN kültü anlamlı dar alandaki dar ekip kıvılcımları ise eleştiri alıyor.

Özellikle MALATYA Türk Kızılayı güzel bir çalışmayı hayata geçirirken, SİVAS KIZILAYI yöneticilerinin ise neler yaptığı ise merak ediliyor.

Yönetiminde bulunduğu OYAK ve KIZILAY´ın şehre bir yatırım yapmasını sağlayamayan SİVAS´taki KIZILAY yetkililerinin daha ne zamana kadar o koltukta kalmayı planladığı ise hayretle izleniyor.

 



Anahtar Kelimeler: Malatya LOJİSTİK