Tarih: 01.08.2014 10:23

MARKETÇİLİKTEN BAŞKANLIĞA

Facebook Twitter Linked-in

Ahmet PALA’nın Belediye Başkanlığı koltuğuna oturması akabinde, Zara halkı önemli çalışmalar bekliyor. Zara da marketçilik yapan Pala’nın, akabinde İl Genel Meclisi ve Belediye Başkanlığına uzanan yolculuğu kamuoyunca takip ediliyor.

 Geçen yerel seçimlerde Zara Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ahmet PALA’dan, Zara Halkı büyük çalışmalar bekliyor. Eski CHP yönetimini başarısızlıkla suçlayıp, kendisinin Belediye yönetimine gelmesi durumunda büyük icraatlara el atacağını dile getiren Pala’nın, hali hazırda dev icraatının görülmemesi homurtuların yükselmesine sebep olmaya başladı.

İl Genel Meclisinde görev aldığı zamanlarda kameraları görünce renkli cam tutkusu depreşip sert tartışmalara giren ve kameralar olmadığı vakit sükûnetle oturan Ahmet PALA’nın, Zara için ne düşündüğü önümüzdeki günlerde belli olacak.

Güçlü bir lobisi olan Zara’nın bu gücünü ilçe gelişmesinde kullanıp kullanmayacağı merak edilirken, gelişmeye meyilli olan Zaralıların bir beklenti içinde olduğu belirtiliyor.

90’lı yılların sonunda Zara’da etkin bir esnaf olup market işlettiği bilinen Ahmet PALA’nın, özellikle Zara Milli Eğitim Şube Müdürü olan Habip PALA’dan çok fayda gördüğü dile getiriliyor. Habip PALA’nın Zara’ya yeni gelen memurları Ahmet PALA’nın marketini yönlendirdiğini dile getiren Zara’da görev yapmış olan memurlar, bu vesileyle marketin iyi işlediği ve adeta memur marketine dönüştüğünü dile getiriyorlar.

28 Şubatın en sert yıllarının yaşandığı 97 ve 98’li yıllarda, Ahmet PALA’nın siyasi duruşunun ne olduğu ise merak ediliyor. Hüsamettin CİNDORUK’un kurduğu partinin, 28 Şubat’ın kötü günlerinde Zara’da temsilciliğinin olup olmadığı ise diğer merak edilen konuların başında geliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —