"MEN DAKKA DUKKA"

SİVAS´ın TEK ÖZGÜR Gazetesi SİVAS POSTASI, DEVLETİN ve MİLLETİN yanındaki yayınları ile alkış alıyor. SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ile ilgili haberler, yüzlerce veli tarafından takdirle karşılanıyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin yayınları alkışla karşılanıyor. SOSYAL BİLİMLER LİSESİ haberlerini izleyen vatandaşlar, teşekkürlerini iletirlerken, kamu yararı gereği somut verilerle haber yapan gazetemiz, AZERBAYCAN başta olmak üzere TÜRKİYE genelinde ilgi ille izleniyor.

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ dosyasının 3. Bölümünde ise ilginç ayrıntılar ardı ardına geliyor. Okulda kurum kültürünü oluşturma becerisi gösteremeyen Okul Müdürü Bilal TAN´ın koltuğunu korumak için şehirde bir takım temaslarda bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

OKULDAKİ gelişmeleri kontrol altında tutmak için adeta ?satranç? oynayan TAN´ın öğrenci ifadelerini de yönlendirdiği iddia edildi.

Konuyu soruşturan maarif müfettişlerinin ?kalıp halindeki ifadeleri? irdeleyip irdelemedikleri ise merak konusu. BİLAL TAN´ın yönlendirmeli ifadelerinin kabul görmesi durumunda adaletin zarar göreceği iddia edilirken, buna asla ve asla SİVAS KAMUOYU´nun müsaade etmeyeceği bilgilerine ulaşıldı.

 

 



Anahtar Kelimeler: DAKKA DUKKA